Bodil Jørgensen alvorligt kvæstet: Sådan skete ulykken

Bodil Jørgensen har været involveret i en alvorlig ulykke

Bodil Jørgensen har været involveret i en alvorlig ulykke

Foto: Thomas Laursen og AOPEn alvorlig ulykke ramte onsdag morgen optagelserne til den nye Lille Per-film, der foregår i Vester Vedsted ved Mandø.

Det bekræfter Syd- og Sønderjyllands politi over for SE og HØR.

Ulykken skete klokken 06.40, da skuespillerne Kurt Ravn og Bodil Jørgensen på en traktor skulle køre op ad et dige. Ved toppen af diget begyndte traktoren at glide, og Bodil Jørgensen faldt af og blev ramt af traktoren.

Og den folkekære skuespiller er alvorligt kvæstet.

- Det er vurderingen fra patruljen på stedet, siger sekretariatschef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Lisa Dissing til SE og HØR

Politiet kan ikke beskrive Bodil Jørgensens skader nærmere.

- Vi er stadig i fuld gang med undersøgelser på stedet, og der er også tilkaldt en bilinspektør, og jeg vil tro, vi kan komme med en ny melding om den tilskadekomne over middag, siger Lisa Dissing til SE og HØR.

Ifølge direktør hos ASA Filmproduktiction, Henrik Møller Sørensen, var der oprindelig frygt for, at Bodil Jørgensen var blevet kørt over af traktoren.

- Jeg ved, at Bodil er faldet af en traktor under filmoptagelserne, og Bodil er kørt på sygehuset. De andre troede, hun blev kørt over, men det gjorde hun ikke. Men derfor er hun alligevel kommet til skade, lyder det fra direktøren, som selv er på vej til Mandø og derfor ikke ved, hvor slemt Bodil Jørgensen er kommet til skade.

- Det er svært for mig at sige så meget mere, for jeg var der ikke, da det skete.

Han ved dog, at Bodil Jørgensen hele tiden har været ved bevidsthed.

- Hun har været ved bevidsthed hele tiden, lyder meldingen fra Henrik Møller Sørensen, der også understreger, at det kun er Bodil Jørgensen, der er kommet til skade, og ikke andre skuespillere.

Resten af holdet er dog meget chokerede over ulykken.

- Det har selvfølgelig været traumatisk for holdet derovre. Vi har fået psykologhjælp til vores ansatte og har stoppet optagelserne for i dag.

- Vi er selvfølgelig meget, meget kede af, at det er sket, og vi skal nu undersøge, hvad der er gået galt, slutter Henrik Møller Sørensen.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close