Nyheder20. oktober 2013

Bodil Jørgensen: Afslører Pilmarks hemmelighed

Se, hvad Bodil Jørgensens skuespillerkollega får gjort ved sine nedre regioner
Af af
Den bramfrie Bodil Jørgesen afslører sin kollegas dybeste hemmelighed. Foto: All Over
Den bramfrie Bodil Jørgesen afslører sin kollegas dybeste hemmelighed. Foto: All OverSkuespillerinden Bodil Jørgensen har spillet seriøse roller både i film og på Det Kongelige Teater. Men hun kan også chokere, når hun optræder med sine mere humoristiske og sjofle figurer i DR2's satireprogram "Rytteriet". Man ved nemlig aldrig rigtigt, hvad der kommer ud af munden på den pæne, midaldrende kvinde.

Vi kører den ind med penis.

Det måtte en journalist på Berlingske sande, da Bodil Jørgensen blev interviewet til avisens søndagstillæg. For da skuespillerinden blev spurgt, om hun har en hemmelighed, hun vil dele med os andre, svarede hun:

- Søren Pilmark sagde engang til mig: "Du må godt sige det offentligt, at jeg får bleget mit røvhul". Du skal bare sprede det rygte! Han får bleget sit røvhul.

Her handler det sandsynligvis om, at skuespillerkollegaen Søren Pilmark skulle være hoppet med på en Hollywood-trend, der har bredt sig til Danmark: At specielt kvinder ønsker at farven omkring deres numsehul skal være lysere. Derfor bliver de på en skønhedsklinik eller med en creme derhjemme afbleget i rumpetten.

Bodil Jørgensen skræmte bevæbnede røvere væk

Og den nydelige kvinde fortsætter interviewet i samme bramfrie tone:

- Og hvad med mig? Jeg har aldrig fået så meget pik, at jeg ikke kunne gå. Det er der nogle, der tror, siger den 52-årige skuespillerinde med en slet skjult hentydning til sin sketch "Frokost med mor".

Se Bodil Jørgensens sketch "Frokost med mor".
https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6369ae21dc7141a7bc38f00d53ad3e03.jpg


Søren Pilmark vil ifølge Bodil Jørgensen gerne have, at hun spreder rygter om ham. (Foto: All Over)


Sponsoreret indhold