Bob Dylan: I klammeri med politiet

Bob Dylan havde svært ved at overbevise en ung kvindelig betjent om, at han altså er en megarig berømthed

Bob Dylan havde svært ved at overbevise en ung kvindelig betjent om, at han altså er en megarig berømthed

Foto: All Over

De fleste i den vestlige verden ved, hvem Bob Dylan er. I hvert fald er det et navn, der hos de fleste vækker genklang. Men ikke hos en ung kvindelig betjent i New Jersey i USA. Desværre for hende og stjernen havde hun aldrig hørt om en berømt Bob Dylan.

Musikeren skulle samme aften give koncert i New Jersey og gik en tur rundt i byen Long Branchs latinske kvarter med sin familie, samtidig med at han åbenbart så meget mystisk ud. I hvert fald ringede beboere til politiet og meldte en underligt udseende mand, der så yderst mistænkelig ud, skriver Ekstra Bladet.

En 22-årig kvindelig betjent blev sendt ud og bad 68-årige Dylan om at vise identifikationspapirer. Stjernen prøvede at forklare hende, hvem han var, men hun havde aldrig hørt om ham og nægtede at tro på, at han var en stor international stjerne.

Hun eskorterede ham tilbage til hans hotel, hvor hun ringede til sine kollegaer for at han få hans identitet bekræftet. I den anden ende af røret skreg hendes kollegaer selvfølgelig af grin over hendes uvidenhed, og hun fik besked på at lade Bob Dylan være i fred.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close