Nyheder4. oktober 2023

Blodbad i Ree Park Safari: Ulv slagter 31 flamingoer

I sidste uge mistede i alt 34 fugle livet i Ree Park Safari, efter at det lykkedes en arktisk ulv at slippe løs fra sin indhegning
Ree Park Safari er lukket under COVID-19. Dyreparken åbner igen 28. maj 2020.
For en uge siden slap en arktisk ulv fra fra sin indhegning - og dræbte en hel del fugle i parken.
 Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

I sidste uge formåede en arktisk ulv at slippe løs fra sin indhegning i Ree Park Safari i Ebeltoft – og det endte på alle måder fatalt.

Det skriver Ekstra Bladet.

Helt konkret nåede ulven i løbet af én nat at slagte 31 store flamingoer, to hvide storke og en enkelt krontrane. Da personalet fandt frem til ulven, så man ingen anden udvej end at aflive ulven. Man frygtede nemlig, at den ellers også ville angribe andre af parkens dyr.

- Det er ikke, fordi den er sulten. Det er bare rent jagtinstinkt, fortæller Jesper Stagegaard, der er administrerende direktør i Ree Park Safari, til Ekstra Bladet.

Ifølge direktøren lykkedes det ulven, der er født i parken, at grave så dybt et hul, at den herefter kunne smutte gennem indhegningen i ly af natten. Herefter gik den altså på rov i parkens fugle.

Blandt andet slog den 31 store flamingoer ihjel:

- Vi skal op på hesten igen. Vi kommer til at savne vores flamingoer, og nu skal vi have bygget en ny flok op, siger Jesper Stagegaard.

Sponsoreret indhold