Nyheder13. oktober 2011

Bliv spærret inde i tre måneder: Big Brother vender tilbage

Moderen af alle realityshows vender tilbage til skærmen efter syv års pause, og det bliver vildere end nogensinde, lover programdirektør Thomas Mygind
Det nye Big Brother bliver for vildt, lover Thomas Mygind
Det nye Big Brother bliver for vildt, lover Thomas Mygind

Mange husker nok Pil, Dildo-Jill, Christian Brøns og de mange andre Big Brother-deltagere der frivilligt lod sig spærre ind i et hus mens de var kameraovervågede døgnet rundt, hvor end de gik hen.

Programmet gik sin sejrsgang i starten af det ny årtusinde, men det er nu syv år siden, det sidste gang løb over skærmen.
I det nye år blænder Kanal 5 op for endnu en omgang af alle realityshows moder, og det bliver vildere end nogensinde før, lover Kanal5's programdirektør, det tidligere Robinson-vært Thomas Mygind.

Læs også: Dildo-Jill: Jeg er dybt utilregnelig

- Den teknologiske udvikling har rykket sig meget, siden der sidst blev lavet Big Brother i Danmark. Seerne kommer til at kunne følge med i det her program på alle platforme. På tv, på nettet, i radioen og på telefonen, og derfor bliver det virkeligt sådan, at beboerne i Big Brother-huset er på 24 timer i døgnet, fortæller han begejstret.

I programmet kommer en udvalgt gruppe personer til at leve under samme tag i tre måneder under konstant overvågning og uden mulighed for at skjule sig. Isoleret fra venner, familie og resten af verden skal de sammen forsøge at overkomme "Big Brothers" daglige udfordringer. Men der er kun én, der kan stå tilbage som vinder.

Læs også: Lise-Lotte Lohmann har mistet lysten

Det ligger endnu ikke fast, hvem der skal være værter på programmet eller hvor mange der skal bo i huset, men alligevel har masser af mulige reality-stjerner allerede meldt sig til at være med i programmet.

- Vi breakede nyheden om det her i vores egne radiokanaler torsdag morgen og med det samme begyndte det at vælte ind med ansøgninger om at være med, fortæller Mygind

Hvis du vil til casting til Big Brother 2012 kan du melde dig her.

Sponsoreret indhold