Nyheder14. maj 2014

'Blinkende Lygter'-instruktør hyrer Mads Mikkelsen: Indspiller ny sort komedie

Skuespilleren skal igen være hovedperson i sort, dansk komedie
Af af
Et udklip fra actionkomedien 'Blinkende Lygter', der blev en stor succes, da den udkom i 2000
Et udklip fra actionkomedien 'Blinkende Lygter', der blev en stor succes, da den udkom i 2000
 Foto: AOP
Manden bag kæmpesucces-filmen 'Blinkende Lygter' har endnu engang hyret stjerneskuespilleren Mads Mikkelsen til at medvirke i sin kommende sorte komedie, skriver bt.dk.

I 2000 høstede Mads Mikkelsen for alvor stjernestatus, da han spillede den våbentossede Arne i hitfilmen 'Blinkende Lygter', instrueret af den prisbelønnede Anders Thomas Jensen. Og nu har instruktøren igen fået fingre i Mads Mikkelsen, som skal spille en af hovedrollerne i den kommende komedie, kaldet 'Mænd og Høns'.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/15d0e1683be34bb99c1f0fce9f5ed2c7.jpgUdklip fra action-komedien 'Blinkende Lygter', som blev en vaskeægte succes, da den udkom i 2000. Her ses Søren Pilmark og Mads Mikkelsen i rollerne som Torkild og Arne (Foto: AOP)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/06666888e83a4964b90667e49d2ee2ac.jpgNikolaj Lie Kaas, Mads Mikkelsen, Ulrich Thomsen og Søren Pilmark i rollerne som helholdsvis Stefan, Arne, Peter og Torkild i 'Blinkende Lygter' (Foto: AOP)


Filmens stil bliver kulsort, ligesom i Anders Thomas Jensens tidligere succesfilm, der udover 'Blinkende Lygter' også tæller 'Adams Æbler' og 'De Grønne Slagtere'.

Ifølge kino.dk handler filmen om de to brødre Elias og Gabriel (spillet af Mads Mikkelsen og David Dencik), der hader hinanden. Da deres far dør, finder brødrene via deres fars testamente ud af, at de er adopterede. Elias og Gabriel drager derfor afsted til øen, hvor deres biologiske far bor. Og på øen venter der dem en stor sandhed om dem selv og deres slægt.

Foruden Mikkelsen og Dencik er det også lykkedes Anders Thomas Jensen at få stjerner som Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro, Bodil Jørgensen, Søren Malling, Ole Thestrup og Kirsten Lehfeldt til at medvirke i filmen, der har forventet dansk premiere i begyndelsen af næste år.

Sponsoreret indhold