Nyheder5. oktober 2022

Blev udsolgt på rekordtid: Nu kan du snart købe Lidl-sneakers igen

Der er godt nyt, hvis du var én af dem, der ikke nåede at få fingrene i de populære og ikoniske Lidl-sneakers, som blev flået af hylderne sidste år
Sneakers
Sidste år blev Lidls sneakers meget hypet. Dagligvarekæden er spændte på, om det samme sker i år.
 Foto: Lidl

For godt et år siden tog Lidls modekollektion danskerne med storm.

Her blev de ikoniske logovarer i de genkendelige farver, rød, gul og blå, nemlig flået af hylderne, og særligt de farverige sneakers blev genstand for stor opmærksomhed.

Faktisk blev skoene, der kostede 111 kroner, så populære, at flere satte dem til salg til svimlende beløb på Den Blå Avis, og nu – knap et år efter – har danskerne igen muligheden for at få fingrene i de smarte sko.

Lidl har nemlig løftet sløret for, at de gentager succesen med endnu en modekollektion, og denne gang er det i samarbejde med influencer Anders Hemmingsen. Det skriver de i en pressemeddelelse.

– Jeg elsker Lidls mod, der beviser, at det ikke kun behøver at være designerbrands, der kan skabe hype om særlige produkter. Sidste år skabte kampagnen en hel fællesskabsfølelse omkring at være med på dillen at eje de Lidl-farvede sneakers, fortæller Anders Hemmingensen.

sko
De nye Lidl-sneakers vil koste 122 danske kroner.
 Foto: Lidl

Priser fra 15 kroner til 122 kroner

Den nye kollektion vil denne gang også bestå af strømper, bluser, badebukser og sko, og den vil traditionen tro være præget af Lidls signaturfarver og logo.

Om varerne så vil blive ligeså eftertragtet som sidste år, er endnu uvis. Men Rasmus Pape, der er indkøbsdirektør i Lidl, håber på endnu en modesucces.

– Vi blev fuldstændig blæst bagover af den modtagelse, vores kollektion fik af danskerne sidste år. Det betyder selvfølgelig også, at vi er ekstremt spændte på lanceringen af den nye kollektion, og om den opnår samme store succes som sidste år, siger han.

Kollektionen lander i Lidl-butikker d. 6. oktober, og produkterne vil koste fra 15 kroner til 122 kroner.

Sponsoreret indhold