Nyheder17. december 2013

Blev smidt ud som 15-årig

Louise Wolff har ikke haft en nem barndom
Livet har ikke været nemt for Louise Wolff
Livet har ikke været nemt for Louise Wolff
 Foto: All OverNår Louise Wolf toner frem på skærmen i "Aftenshowet" og tidligere i "Sporløs", er hun altid meget indlevende. Årsagen kan være, at hun selv har været igennem nogle hårde år i sin ungdom.

- Da jeg var 15 år, brasede mit familieliv sammen. Mine forældre blev skilt, og min far boede på Grønland på det tidspunkt, mens min mor fandt en ny mand, som ikke var interesseret i, at der fulgte børn med i pakken. Derfor var han mildest talt ikke særlig nem at bo sammen med, og det resulterede i, at jeg blev bedt om at flytte, siger hun til Alt for Damerne.

Louise Wolff: Ny kæreste

Da Louise Wolff ikke kunne flytte til Grønland endte hun med at bo hos noget familie på Bornholm.

- Der ændrede mit liv sig fuldstændig på meget kort tid. Fra at have haft en fuldstændig sorgløs teenagetilværelse uden større problemer end bumser og danske stile blev jeg meget hurtigt voksen og skulle rumme meget ansvar, fortæller hun til bladet.

Louise Wolff: Derfor kan jeg ikke holde på en kæreste

Hun mener, at oplevelsen har gjort hende hård i filten:

- Når man som 15-årig pludselig skal være den allermest voksne i en familie, der ikke fungere, trækker det naturligvis spor. I dag skal jeg stadig øve mig på at give plads til min egen sårbarhed.

Sponsoreret indhold