"Blekingegadebanden": Nedturen fortsætter

Selv ikke med en stjerneparade af danske skuespillere, som bl. a. Thure Lindhardt og Nikolaj Coster-Waldau, kan TV2 fange seerne

Selv ikke med en stjerneparade af danske skuespillere, som bl. a. Thure Lindhardt og Nikolaj Coster-Waldau, kan TV2 fange seerne

Foto: TV2

TV2 må efter 3 afsnit af "Blekingegadebanden" indse, at det ikke bare er sådan at gøre DR kunsten efter og score alle søndagsaften-seerne.

Efter at være startet med imponerende 1,2 mio. seere ved første afsnit, er flugten fra serien nu iøjnefaldende. 3. afsnit blev kun set af 571.000 mennesker, skriver bt.dk.

Anmeldelserne har fra start også været lumre og ikke mindst påpeget, at der ganske enkelt mangler drama i serien. Problemet synes klart at være, at ligegyldigt hvor meget TV2's programchef Keld Reinicke insisterer på, at serien er fiktion, præsenterer "Blekingegadebanden" en historie, vi alle kender slutningen på. Desuden undskylder han de lave seertal med, at det er jul, og at mange derfor ikke ser TV nu.

Faktum er imidlertid, at mens DR med en serie som "Forbrydelsen II" støt øgede seertallene og sluttede med at samle 1,9 mio. danskere foran skærmen, da sidste afsnit løb over skærmen, er "Blekeingegadebanden" allerede nu halveret i den popularitet, der lettest måles i seertal.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close