Nyheder31. juli 2007

BLÆSER PÅ SIT ÆGTESKAB

Den højtrespekterede sanger har indledt en hed affære med den superhotte skuespiller, selv om han er gift på 25. år
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/penebono1-jpg.jpg

Den 47-årige succesfulde sanger er sandsynligvis ikke længere så populær i hjemmet i Dublin. Der sidder hans kone gennem 25 år, Ali Hewson, nemlig med parrets fire børn, mens Bono føjter rundt med Penélope Cruz i Saint-Tropez.

Turtelduerne er gennem de seneste par dage blevet set sammen hånd i hånd forskellige steder i den populære franske by, hvor kendisser valfarter til i et væk. Derfor er der også altid mindst lige så mange fotografer som gæster på de hippe natklubber.

Alligevel lægger det nye par slet ikke det mindste skjul på deres affære. De holder gladeligt i hånd, udveksler længselsfulde blikke og hvisker hemmelighedsfuldt i hinandens ører.

Parret er blevet set sammen på forskellige natklubber, som de også har forladt sammen. De har også været et smut på stranden hånd i hånd og en obligatorisk romantisk tur til søs på en yacht.

Hvad der har fået Bono til at smadre sit ægteskab med den hede affære, melder historien ikke noget om. Men 33-årige Penélope Cruz kan altså et eller andet med mænd. De falder på stribe for den mørke skønhed, som bl.a. har dannet par med Tom Cruise, Matthew McConaughey, Orlando Bloom, Josh Hartnett og senest Lenny Kravitz.

Sponsoreret indhold