Nyheder3. maj 2013

Blachman: Sables ned i udlandet

Englænderne mener, at TV-personligheden er sexistisk og selv burde smide tøjet
Blachmans program på DR2 vækker harme i udlandet.
Blachmans program på DR2 vækker harme i udlandet.
 Foto: All OverDet er ikke let at være genial.

I hvertfald ikke for Thomas Blachman, der for tiden har skiftet "X Factor" ud med programmet "Blachman" på DR2, hvor han sammen med en mandlig gæst hver tirsdag kigger på- og snakker om nøgne kvinder i studiet - en TV-idé, der ifølge Blachman selv er genial.

Programmet har dog ikke fået de bedste anmeldelser herhjemme, ligesom seertallet, der kun lige runder de 50.000, heller ikke er prangende.

Thomas Blachman: Ny kæreste

Nu er omtalen af programmets specielle indhold så også nået til udlandet, hvorfra kritikken af Blachman og hans nøgne damer fortsætter.

Ifølge MetroXpress var tophistorien på den engelske tabloidavis The Suns hjemmeside tidligere i dag en artikel med overskriften "Is this the most sexist telly ever? (Er dette det mest sexistiske TV nogensinde?, red.)"

Mange af bladets læsere følger trop i kommentarfeltet under artiklen.

"Ja, jeg kan også lide at se på nøgne kvinder, men jeg kan ikke lide at være disrespektfuld over for dem. Denne Blachman er en nar. Lad ham selv smide tøjet og blive kritiseret af kvinder. "Oh, se hans lille tap. Jeg vil vædde med, at han ikke kan få den op."", skriver en læser, men en anden skriver:

"Skamfuldt! Det kan man gøre derhjemme bag lukkede døre. Så kan man have orgier dag og nat, men hvorfor vise det i fjernsynet?"

Der er dog også en del af de engelske læsere, der mener, at det er fedt fjernsyn og at det burde komme til England, bl.a. fordi "det er bedre end "X Factor" og "Vild med dans"".

Nyheden om det specielle danske program er også nået til Sverige, USA og Indien.

Nøgen-vilde Blachman: Flygtet til USA

Sponsoreret indhold