Nyheder24. august 2017

Blachman og Remee inden ”X Factor”: Stikker til Mette Lindberg

Hverken Thomas Blachman eller Remee lægger skjul på, at de trængte til luftforandring i "X Factor"s dommerpanel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/blachman-remee.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

I de sidste to sæsoner af DR's talentprogram "X Factor" har sangerinden Mette Lindberg siddet mellem de to kamphaner Thomas Blachman og Remee.

Men det kommer hun ikke til at gøre, når næste omgang af "X Factor" ruller over skærmen.

I stedet for Mette Lindberg, er den nye "X Factor"-dommer nemlig hele Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen.

Skiftet på midterstolen bag ”X Factor”s dommerpult var dog imødeset med sitrende forventning.

Ikke mindst af de erfarne herrer på hver side, Thomas Blachman og Remee.

– Jeg er rigtig glad for, at Sanne er kommet ind. Hun har en holdning til tingene, og det har jeg længtes efter, siger Thomas Blachman til SE og HØR.

– Det er en klar fordel, at hun selv er blevet bedømt, så hun er en kæmpegave og den bedste at sidde ved siden af. Og så elsker jeg, at jeg ikke er den eneste, der tør sige noget. Så holder jeg gerne min kæft, lyder det veloplagt fra 54-årige Thomas Blachman, som med egne ord ikke gad mere forsigtigt pjat i ”X Factor”.

Og hans mangeårige kammesjuk bakker op.

– Jeg synes, det er stort og et kvalitetsløft. Hun har om nogen mærket den her branche på egen krop og er gået gennem alt, roser Remee.

– Posen skal rystes en gang imellem, og jeg glæder mig til, der bliver skabt en ny dynamik. Der var situationer sidste år, hvor tingene bare stoppede med at være inspirerende. Det er sundt med en rokade, og det her er superfedt – kunne ikke blive bedre, både stak og jublede 42-årige Remee, der ligesom Blachman ikke lægger skjul på, at de trængte til luftforandring.

Den nye høne i flokken kan da heller ikke få sine tatoverede arme ned over det nye job – og sine to nye, men velkendte kolleger.

- Jeg er jo meget vild med både Blachman og Remee, lyder det fra 61-årige Sanne Salomonsen, som nu spidser næbbet efter to sæsoner med 33-årige Mette Lindberg mellem kamphanerne.

Sponsoreret indhold