Nyheder2. april 2014

Blachman efter afsløring: Lad Jasmin være

Onsdag kunne SE og HØR afsløre, at X Factor-vinderen Jasmin fra gruppen Anthony Jasmins far er mistænkt for drab.
Blachmann støtter Jasmin i hendes indrømmelser om sin far.
Blachmann støtter Jasmin i hendes indrømmelser om sin far.
 Foto: Dan Mariegaard

Ugebladet skriver, at hendes far, Ahmed Numan Isaac Rahma - også kaldet 'Jaguar', er hovedmistænkt i sagen om den 41-årige taxachauffør Torben Vagn Knudsen, der i 2005 blev dræbt og parteret.

Men anklagerne må ikke gå ud over Jasmin, der skal have lov at leve sit eget liv, mener X Factor-dommeren Thomas Blachman, som også var gruppens mentor.


LÆS OGSÅ: Jasmin fortsætter i skolen

- Jasmin er på vej til at komme videre i sit liv. Hun er en fantastisk pige, og man kan kun med beundring se, hvordan hun har løftet sig og er kommet videre. Det er ufatteligt, hvad vi mennesker kan, og hun fortjener at få plads. Jasmin skal ikke stå til ansvar for andet end det, som hun selv gør, siger Thomas Blachman til MetroXpress.

LÆS OGSÅ: XFactor-jasmin - Sådan var min far

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1e7f9d43859b41cf8e5d1882712e0d26.jpg


Blachmann med sine vindere. Han beskytter Jasmin efter hendes indrømmelser. (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Se de kendtes sjove X Factor tweetsUnderholdningschef på DR, Rasmus Ladefoged, siger til avisen, at de har kendt til sagen om Jasmins far i et stykke tid, men de ville ikke bringe det på banen, da de ikke mente, at den unge sangerinde skulle konfronteres med anklagerne mod faderen.
Og det er Thomas Blachman enig i.

LÆS OGSÅ: Anthony Jasmin vandt X Factor
- Jasmin er en ekstremt sød og nærværende pige, der sender sms'er, hvor hun spørger, hvordan man har det. Hun er til stede i sine omgivelser, og hun er et eksempel for os alle sammen. Jeg ønsker hende alt godt, og det bør vi alle gøre ved at lade hende være, lyder det.

LÆS OGSÅ: Afsløring: X factor-Jasmins far eftersøgt for mord

Sponsoreret indhold