Nyheder10. december 2009

Bjørnsons: Drømmer om USA

Michael og Maria mener, at deres stil passer bedre til amerikanerne end danskerne
Maria og Michael ville elske at indtage USA
Maria og Michael ville elske at indtage USA
 Foto: All Over

Ægteparret Michael og Maria drømmer om at stable en karriere på benene i Amerika.

- Tingene er bare anderledes derovre. Det hele er større. Vi passer bedre ind i deres mentalitet, stil og væremåde - alle sådan nogle forskellige ting. De holder for eksempel nogle fester derovre, der er lidt anderledes end dem, man holder i Danmark. Det vil sige, at med det, vi laver, der jo er det her lidt storslåede musik, er der større chance i USA, for derovre må man jo gerne, siger Michael Bjørnson til seoghør.dk

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/musik-09/december/bjoernsonsusadromtekst-jpg.jpg



- Drømmescenariet ville være at få noget at lave derovre, når det er vinter i Danmark. Og så tage hjem, når det er sommer her. Det ville være det fedeste i verden, siger Michael Bjørnson, som dog ikke tør satse hele butikken på USA-drømmene.

- Det er ikke sådan, at vi pakker sydfrugterne og flytter. Det er jo ikke Thomas Eje det her, griner sangeren, som til daglig lever af at gøre rent sammen med sin frække kone Maria.

Michael tager alene af sted

Parret har dog ikke bare tænkt sig at sidde med hænderne i skødet og vente på den store chance.

- Jeg tager derover i en 3 ugers tid for at tale med en masse mennesker for at se, om vi eventuelt kan få nogle job derovre, siger Michael, som rejser i slutningen af februar, når han og Maria er færdige med at promovere deres nye danske album "The Magic of the Night", der netop er kommet på gaden.



Sponsoreret indhold