Nyheder16. september 2010

Bjørnsons datter i kompliceret forhold

Den labre danser danner måske, måske ikke par med en dansk kendis
Camilla har en mand i sit liv, men kan ikke helt finde ud af, om han er en fast kæreste
Camilla har en mand i sit liv, men kan ikke helt finde ud af, om han er en fast kæreste
 Foto: Thomas Laursen

Camilla Dalsgaards kærlighedsliv er en lille smule besværligt i øjeblikket. Hun indrømmer nu, at hun har noget romantisk kørende med Nikolaj fra Paradise Hotel, men om de er kærester, er hun ikke sikker på.

- Det er svært med distancen så vi kalder os ikke faste kærester, men vi har lyst til at prøve at få det til at fungere! Vi har det super sjovt med hinanden og selvom det ikke skulle fungere ved jeg, at vi vil forblive nære venner, fortæller hun fra Singapore, som hun i øjeblikket kalder for sig hjem.

Læs mere: Camilla har også hygget sig med Ulven Peter

De to turtelduer havde allerede et godt øje til hinanden ved premieren på teenagefilmen "Twilligt" i februar sidste år.

Men Nikolai og Camilla har ikke kaldt sit faste kærester og det har sat gang i rygterne og startet masser af spekulationer.

- Ha ha, I er ikke de eneste der spørger om vi er sammen - mange af vores "fans" stiller det samme spørgsmål på facebook, griner hun.

Camilla er datter af danseren Soffie Dalsgaard og blotteren Michael Bjørnson. Hun har dog også et kompliceret forhold til sin far, som hun ikke ser.

Læs mere: Se labre bikinibilleder af Camilla

Hun arbejder i øjeblikket i Singapore, og her er fristelserne mange. Blandt andet lokkede en superlækker model, men da han rejste videre øjnede Nikolai chancen for at hakke kløerne i godten.

- Der går ikke en dag, uden vi kommunikerer over facebook, sms eller på skype, hvor vi kan se hinanden, afslører den forelskede og fnisende pige.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/september/camilla-dalgaard-nikolai-tx-jpg.jpg

Nicolai har planer om at besøge sin elskede i Singapore, han skal bare lige have fri fra jobbet (Foto: Thomas Laursen)

Sponsoreret indhold