Bjørnson om kultvideoen: Jeg sparkede til

- Det var sindssygt vildt, siger Bjørnson om optagelsen af videoen, der skal gøre PR for ham selv

- Det var sindssygt vildt, siger Bjørnson om optagelsen af videoen, der skal gøre PR for ham selv

Foto: All Over

Dagen igennen er seoghør.dks historie om Michael Bjørnsons skøre promo-video blevet læst af tusindvis af mennesker.
Nu fortæller sangeren/skuespilleren selv, hvorfor han indspillede den meget u-danske film, der skal gøre opmærksom på hans store evner som skuespiller.

Læs også: Chokvideo: Bjørnson i erotisk splatterfilm

- Den er lavet i USA af en producer, som så mig og mente, at vi bare MÅTTE lave noget sammen. Den blev sendt ud til forskellige filmfolk og gav mig en masse kontakter, fortæller Michael Bjørnson - der i dag hedder Monetz til efternavn - da seoghør.dk møder ham til pressemødet på det nye TV3-program "Tæsk en kendt".

- Det fedeste ved optagelsen var at blive klædt ud, røber Michael, der i filmen bl.a. optræder som en blodtørstig gladiator, der laver nogle ninja-lignende angribere om til hakkekød.

- Det var nogle sindssygt seje stuntmænd, der havde de roller. Jeg fik at vide, jeg skulle sparke hårdt til dem - de kunne nemlig klare det. Og en af dem røg fire meter bagud, siger Michael.

Læs også: Bjørnson til SE og HØR-chef: Vil du slås?

Der altså snart kan opleves på tv, når han ligesom tennis-pensionisten Frederik Fetterlein, fodbold-fyren Allan Nielsen og reality-stjernen Ciano er med i "Tæsk en kendt".


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close