Nyheder 2. december 2012

Bjørnson i chok: Udsat for hærværk

Den landskendte Holtewood-familie udlover stor dusør
Michael Bjørnson og Maria Donna er dybt rystede over, at der er blevet begået hærværk mod alle deres biler.
Michael Bjørnson og Maria Donna er dybt rystede over, at der er blevet begået hærværk mod alle deres biler.
Foto: Niels S. AndersenDecember måned begyndte med knap så meget julestemning, som Michael Bjørnson, som nu kalder sig Monetz, og hans kone, Maria Donna, kunnet have håbet på.

Hvad der skulle have været en indbringende og hyggelig weekend med salg af Bjørnsons egne tshirts på en outletmesse i Valby, endte i stedet med at ryste Michael og Maria i deres grundvold.

Alle reality-parrets tre biler har nemlig fået snittet dækkene op.

- Vi er jo dybt berørte begge to. Jeg har nok været oppe for at kigge ud af vinduet otte gange i nat, siger Michael Bjørnson til seoghør.dk.

Maria Donna om Bjørnson: Han er et udyr

Ud på eftermiddagen i går, lørdag, gik den normalt så storgrinende mand ud til parrets minibus på parkeringspladsen foran Valbyhallen, hvor han opdagede, at de to dæk i højre side var snittet op og dermed helt flade.

Efter en tur på værksted med hjælp fra Falck kom der nye dæk på bussen, men de ubehagelige overraskelser var langt fra overstået for parret, der især er kendte fra TV3's hit-serie "Familien fra Holtewood".

Hjemme i carporten var dækkene på Michael Bjørnsons Mercedes og Maria Donnas Fiat 500 også snittet op.

- Det var på præcis samme måde, og igen var det kun i højre side, fortæller Michael Bjørnson.

Hvem der kan have været ude på at skade det højrøstede ægtepar, der blandt andet er entertainere, rengøringsfolk, tshirt-designere og reality-personligheder, har Bjørnson ikke noget bud på.

- Jeg føler ikke selv, at jeg har fjender, men det kan selvfølgelig være, at det er fordi, vi er blevet kendte, siger han og fortsætter:

- Men hvis der er nogen, der har noget imod mig, så sig det til mig "face to face". Det her er jo en krysters handling.

Michael og Maria Bjørnson: Bestjålet

For at finde frem til gerningsmanden har Michael Bjørnson og Maria Donna valgt at udlove en dusør på 15.000 kr. til den person, der kommer med oplysninger, som kan føre til gerningsmanden.

- Det er selvfølgelig fuldstændig anonymt, og man kan bare skrive til os på Facebook eller kontakte os på anden måde, siger den rystede indbygger fra altid dramatiske "Holtewood".


- Der skal meget til at slå mig af pinden, men det her er virkelig groft, siger Michael Bjørnson om hærværket på bilerne. (Foto: Privat)


Parrets minibus, Michael Bjørnsons Mercedes og Maria Donnas Fiat 500, der ses på billedet her, har fået skåret dækkene op i højre side. (Foto: Privat)

Sponsoreret indhold