Bjerrehuus: Mit hjerte bløder for Anni

Suzanne Bjerrhuus synes at Anni skal slippe for straf

Suzanne Bjerrhuus synes at Anni skal slippe for straf

Foto: Kaspar Wenstrup

I dag er en skæbnesvanger dag for Anni Fønsby. Klokken 13 får hun nemlig endelig sin dom i sagen, hvor hun er anklaget for rufferi.

Læs også: Anni: Luder snød mig

Selvom meget tyder på, at Anni har overtrådt loven, forsvarer forfatter og jurist Suzanne Bjerrehuus den berømte bordelmutter.

- Mit hjerte bløder for Anni. Det hun har været igennem under sagen er umenneskeligt, og jeg synes sagen mod hende er helt ude af proportioner, når man ved, hvad der foregår af menneskehandel, siger Suzanne Bjerrehuus til Ekstra Bladet.

Læs også: Anni gemmer sig

Anni er en lille fisk
Suzanne, som blandt andet er kendt for sine markante holdninger i radioprogrammet "Mads og Monopolet", mener at politiet hellere skulle bruge ressourcer på at fange menneskehandlere, der tvinger piger til at prostituere sig under slavelignende forhold, end kvinder som Anni.

Læs også: Anni Fønsby: En ordentlig mundfuld

- Tænk at have et nyfødt barn og så skulle slæbes igennem hele denne sag. Selvfølgelig skal man overholde loven, men Anni er en lille fisk, og jeg håber, hun bliver frifundet eller får en meget lille dom, siger kvinden, der om nogen har sine meningers mod.

Dommen falder i dag
Ifølge Annis advokat Ole Schmidt mødes han i dag med 37-årige Anni Fønsby for at få dommen læst op på telefon klokken 13.

Læs også: Anni i chok

Han vil dog ikke afsløre, hvor mødet skal finde sted, udover at det hverken kommer til at foregå i Anni og Eriks hjem i Charlottenlund eller på advokatens kontor.


Erik og Anni venter på, at Annis fremtid bliver afgjort i dag mandag den 20. september klokken 13 (Foto: All Over)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close