Nyheder20. december 2013

Bjerrehuus: Endelig kan jeg smide tøjet

Oliver er klar til at indtage Big Brother-huset
https://imgix.seoghoer.dk/media/e2c0e6976b2c4d608f46c3c390e05c4c.jpg
 Foto: All Over



Seerne kan godt forvente sig overraskelser, når den nye sæson af det populære reality-program "Big Brother" har premiere nytårsdag. Og knive i ryggen og en god portion løgne er blot nogle af dem.

14 forskellige danskere skal leve sammen i Big Brother-huset i Skovlunde, indtil de på skift bliver stemt ud.

Som noget nyt kan den 38-årige model og vildbasse Oliver Bjerrehuus, opleves på skærmen. Han flytter nemlig ind i huset med deltagerne og skal være såkaldt hus-vært.

- Jeg bliver slangen i paradiset, eller fåret i ulveklæder, som jeg godt kan lide at sige, siger Oliver Bjerrehuus til og fortsætter:

- Jeg bliver en blanding af humørsprederen og hofnaren. Jeg er jo lidt af en energibombe, så det bliver måske lidt min rolle. Men jeg skal bare ind og deltage på lige fod med de andre, siger han til Newspaq.

Oliver Bjerrehuus: Jul på hospitalet
Modellen, der er vant til at smide tøjet i diverse reklamekampagner, regner ikke med, at blufærdighed bliver et problem i det konstant overvågede hus.

- Nu er der endelig et sted, hvor man kan smide kludene, uden folk bliver forargede, lyder det kækt fra Oliver Bjerrehuus.

Igennem de senere år har han deltaget i en række tv-programmer, senest "Danmarks næste Topmodel". Og det tog da heller ikke Oliver Bjerrehuus mere end to sekunder at beslutte sig for at sige ja til at være med i "Big Brother".

- Jeg har brug for at få brudt med dagligdagen, med børn og den slags. Nu skal jeg være barnet, griner han og tilføjer:
- For mig bliver det lidt en ferie, siger han.

I sin karriere som model er Oliver Bjerrehuus vant til at være omgivet af mange mennesker i lang tid af gangen. Derfor regner han heller ikke med, at det sociale bliver et problem i huset.

Se hvad Olivers datter skal hedde

- Jeg har altid haft det godt med mennesker. Og så kan det være, jeg får lidt indsigt i, hvem jeg egentlig selv er. Det har jeg før prøvet, når jeg har været sammen med mange mennesker i længere tid, siger Oliver Bjerrehuus.

På den anden side af Big Brother-huset står værtinden Anne Kejser, som skal styre slagets gang, når der hver søndag sendes live fra huset, og en deltager skal ind eller hjem.

Big Brother 2014 vises på Kanal 5 den første januar klokken 21.00.

Sponsoreret indhold