Nyheder17. august 2021

Bizar sexulykke: Mand proppede seks bønner op i penis

En amerikansk mand gav efter for en yderst bizar sexlyst
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tpgrfphotos193737_0.jpg
 Foto: MEGA

Det er nok de færreste mænd, der brænder efter at stikke diverse genstande op i urinrøret, men sådan var det ikke for denne amerikanske mand, som Urology Case Reports beretter om.

Den unavngivne 30-årige mand fra Michigan proppede seks kidneybønner op i sit urinrør, fordi han ønskede at "skyde dem ud under ejakulation".

Således så gjort: Han indførte seks bønner op i kalorius, men da de ikke kunne udskilles på "naturlig vis", tyede han til en pincet.

Det gjorde kun ondt værre, og den eventyrlystne mand måtte tage på hospitalet, hvor hans forklaring lød på, at han havde svært ved at urinere.

En CT-scanning afslørede, at seks bønner, med en diameter på mellem 15 mm og syv mm, sad som perler på en snor op gennem hans urinrør.

En af dem havde endda vandret helt op i hans blære, og beskrivelsen af, hvordan de seks bønner blev fjernet, er ikke for sarte sjæle.

Nogle af de "yderliggende" bønner blev fjernet ved, at der blev påført bedøvende creme på mandens penis, hvorefter bønnerne blev klemt ud - lidt på samme måde, som man klemmer tandpasta ud af en tandpastatube.

Resten af bønnerne blev fjernet ved, at mandens urinrør blev udvidet og holdt åbent med et rør, hvori der blev indført kirurgiske redskaber, der kunne "fiske" bønnerne ud.

Trods de voldsomme indgreb led manden ikke større skade og blev udskrevet dagen efter.

Efterfølgende indrømmede manden, at det ikke var første gang, han hyggede sig med kidneybønner, men det var første gang, han forsøgte sig med hele seks styk.

Sponsoreret indhold