Nyheder20. november 2012

Bitterfisssen: Belastende eksistenser

Anne Linnet og Saseline får klø af Bethany i det nye blog-indlæg, som du kan læse her!
Bethany gider ikke Anne Linnet og hendes blær med alle scoringerne.
Bethany gider ikke Anne Linnet og hendes blær med alle scoringerne.
 Foto: Forlaget Turbulenz



Der må saftsusemig være grænser for, hvor meget lort Bethany skal finde sig i. Ikke nok med, at jeg dagligt skal trækkes med Grødhoveder, der fatter hat og bjælder af noget som helst, at 47 centimeters monsterpenis og Loch Ness-uhyret formentlig kun er en skrøne, så er der også SE og HØR, der gør, hvad de kan for at pisse mig af. Ja, det skulle man da kraftedemig tro.

Bitterfissen er tilbage! Læs mere om hende her
De ved nemlig udmærket godt, at når de omtaler Dansedukken, Saseline, som Sexeline, er Bethany nødt til at fylde skroget med valium og tage utallige timer på divanen. Sexeline? Må jeg kraftedermanemig ikke være fri!!

Jovist, dullen med den kroniske ammehjerne er da delikat, og med lidt god fantasi kunne hun endda begå sig som shemale, hvilket er noget af en kompliment, for hvem vil ikke gerne ha' både diller, klunker og babbelutter i samme pakke. Jeg spørger bare!

Ja, Bethany kunne sandelig godt, i ren kedsomhed og i mangel af Pernille Aalund, knække hende over på midten, men så er det heller ikke hverken værre eller bedre, vel? Sexeline mig i røven. Hold kæft, hvor lyder det åndssvagt! Næsten lige så åndssvagt som når Rasmus Seebach kalder sig selv for "Ralle", eller Bubber foregiver ikke at nyde det, når han for åben skærm pisker en vanvidsmasochist til blods. Bethany magter det ikke.

Bitterfissen håner Mascha!

Men nu hvor vi alligevel vender emnet belastende eksistenser, er der noget, Bethany har brudt sin hjerne med: Hvordan tjener typer som Saselinen til dagen og vejen? Mig bekendt tjener man ikke slanter på at gi' den som hamster i en trædemølle i fitnesscentret eller på at stille op til ligegyldige premierer i botox og designerkluns.

Den slags undrer jeg mig ofte over, når jeg ser diverse medieliderlige søer (der engang var, men ikke mere er) betræde den røde løber i håb om at tiltuske sig lidt stjernestøv og et billede i ugens sladdersprøjte, der jo i den forbindelse er god nok. De tigger jo ligefrem om det. Røvbananer, må jeg i den anledning minde jer om, at man tager det sure med det søde? That's life (Det er Leif) Den lektie fik Bethany læst af sin onkel allerede tilbage i teenageårene, og jeg lærer da gerne fra mig: Vil du ride ranke på onkels skød, bliver det uden bukser på. Vil du gå til banjo, må du først lære at spille på kødfløjten. Noget for noget og logik for burhøns og Medina!

Tildeles I positiv eksponering i ugens SE og HØR, er I himmelhenrykte, men viser selvsamme blad et billede af jeres pisseligegyldige patværk i fri dressur, så er fanden løs i Laksegade. Den går ikke, Gaffelansigter! Fat det.

Bitterfissen Bethanys blå bog
Lad mig i samme bitre åndedrag knytte en kommentar til Anne Linnet, der pt. er i vælten grundet sin nye bog "Testamentet", der med ét giver sangen "Du har sat dig på tværs…" en helt ny betydning. Hun har fattet årsagen til Bethanys enestående succes: Pøbelen vil ha' vanvid, vrøvl og villig vagina. Og der skal ikke spares på det! Skræv sælger. Løst skræv sælger meget, og det står da snapseklart, at Linnet bevidst er gået efter Bethanys rekord i at være det løseste skræv, Danmark nogensinde har set, og derefter skrive om det uden at skæve for meget til sandheden. Det bliver jeg træt af.

Bethany hader kopikatte, og man bliver dæleme ikke et løst skræv af lidt måttegnavning - så medmindre dine "tusind stykker" har vanvidsfistet dig med kinaradiser og squash, kan du glemme det, Anne Sengelinned. Bethany holder titlen, og du må nøjes med 2. pladsen og den tvivlsomme ære: "Totalt slidt måtte", som du i øvrigt skal dele med Frederik Fetternar. Velbekomme.

Bitterfissen: Smidt af Facebook for penis-update
Bethany er i det hele taget træt af åndsboller, der tror, de kan gå i mine fodspor. Det være sig alt fra pinlige bøsser til afdankede husmorbloggere uden liv. Hold dog op med at efterligne Bethany! Så meget hjerne kan I jo ikke engang simulere, I har. Klokkefår.


Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal naturligvis understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.


Sponsoreret indhold