Nyheder9. november 2012

Bitterfissen: Nu infiltrerer jeg kraftedderme SE og HØR!

Læs den landskendte bloggers første indlæg
Bitterfissen Bethany er ikke en frøken-hvem-som-helst.
Bitterfissen Bethany er ikke en frøken-hvem-som-helst.
 Illustration: Forlaget TurbulenzBethany har gået og skumlet i Underskoven. Det er Sladdersprøjten, SE og HØR. Mage til ukritisk medieflok skal man ikke nødvendigvis lede længe efter, men eftersom de står for Homofrisør Pierres og min underholdning hver torsdag efter vandondulation og pilefletkursus, er det mig magtpålæggende at sætte nogle grænser.

En vis standard må være på sin plads. Nuvel. Bethany har for længst lært, at man ikke kan forvente mirakler fra Grødhoveder eller ærlighed fra journalister, hvorfor jeg endnu engang så mig nødsaget til at ofre mig for folket. Bethany var nødt til at infiltrere SE og HØR, og kold som Lecia og et speculum i Abyssen iførte jeg mig skåneærmer, bomuldstrusser og crocs og drog mod Storbyen i min gamle, røde 2cv.

Bitterfissen er tilbage! Læs mere om hende her

Skønjomfruen, Lise B. anede ikke uråd, da jeg en tidlig eftermiddag sneg mig ind på hende i Tivolis Grøftekant og i et snuptag nedlagde hende henover ål, akvavit og fadøl (Ja, man ved altid, hvor man kan finde Mediegalskaben). Og således skete det - kort fortalt - at Bethany fik tiltusket (nogle ville sige tvunget, men Bethany hænger sig ikke i bagateller på den måde) sig tiltrængt spalteplads på de kulørte onlinesider. Kraftedemig også på tide, jeg får løn, Fernet og vinterdæk som fortjent, spørger I mig. They had it coming (Te, hatte og komik), og jeg er færdig med at gøre deres beskidte arbejde for lejlighedsvis mindreårig piccolodiller.

Nu skal der nok sidde en åndsbolle eller to og undre sig over, hvorfor Danmarks mest interessante og folkekære blogger gider beskæftige sig med et segment, der går op i hjernedøde individer som Mascha Vang og Tina Lund-dum. Det undrer også Bethany i en ædru stund, kan jeg betro jer.

Men som allerede forklaret, så gør jeg det for jer - og en lille smule for mig selv. Bethany er velgørende på den måde, og det må alt andet lige være nemmere at komme i buksen på redaktionen, når man har skrævet indenfor.

Bitterfissen Bethanys blå bog

I samme moment bør man ikke underkende det enorme selvværd, disse imbecile tåbeligheder af nogle reality-retarderede giver mig. Havde det ikke været for dem, ville ingen være klar over, hvor klog og fantastisk jeg i virkeligheden er. Bethany er på det nærmeste et omvandrende orakel i sammenligning.

Ja, Bethany er i sandhed bedst, og som Jesus urimeligt selvopofrende, hvorfor jeg med min bitre pen og sublime Fernethjerne vil prøve at skabe en art balance i universet, når SE og HØR gang på gang falder diverse kendisser om halsen i analsuttende toner. Kraftedemig om jeg vil stå model til deres brækfremkaldende favorisering af åndsboller som Lufthjernen Amalie, de jo konsekvent ophøjer til "Dronningen af Reality". Hvilket selvfølgelig giver mening, da det egentlig svarer til at kalde hende "Dronningen af hjernedøde eksistenser". Men alligevel. Det er princippet, og det må mødes med konsekvens.

Bitterfissen håner Mascha

Dvs. når SE og HØR slikker røv på Amalie, nakker Bethany hende med en svensknøgle. Giver de positiv spalteplads til Rasmus Nøhr, analfister jeg ham ikke med en pigtrådskølle. Behøver jeg fortsætte? Bethanys ord står således for helt egen regning, og kan ikke lægges de uskyldsrene SE og HØR til last.

Og så er det i øvrigt på tide, at vi får gravet lidt i mysterier som fx: Er den stud til Xander i virkeligheden så klam og uempatisk, som han fremstår i "Voice", eller er det spil for galleriet som så meget andet i den urimeligt overfladiske branche? Én kan kun håbe. Bør man tvangsindlægges på psykiatrisk afdeling, når man er så medieliderlig i bomuldsbuksen, at man finder på at deltage i et lorteprogram som "Rod i køkkenet", som saftsusemig er indbegrebet af ligegyldighed på linje med Annette Heick. Og som guleroden i rektalåbningen: Bliver Morten Resen, Thomas Blachman og Bethany i utugtig omgang nogensinde en realitet? Bethany grubler, og spørgsmålene hober sig op, men nu er det tid til Fernet og dagdrømmeri om kæmpe, magtfuld, sort diller. Tillykke, Obama!

Giv Bethany smæk eller snav på seoghørs Facebook-side - klik herSponsoreret indhold