Nyheder1. februar 2013

Bitterfissen: Gør mig våd, skaldede hævner!

Bethany gnubber videre til Blachman og kræver svar fra Lents og Numsefeldt
Valentinsdag - sgu ikke på gården!
Valentinsdag - sgu ikke på gården!
 Illustration: TurbulenzBethany har forsøgt at styre temperamentet. Det har hun virkelig.

Men nu har hæmoriden vokset sig en unge til, og jeg har været ved at skide mig ihjel som en muggen surdej uden tilført næring.

Er nødt til at komme ud med det, ellers eksploderer jeg saftsusemig, og hvem skal så tage sig af Grødhoveder, tvillingerne og Adolf?

Det er Blachman.

Bethany knuselsker manden med mit våde, sekretfyldte skræv, og jeg har talt hans sag igen og igen, når Basim og andre har udtalt sig negativt om min favoritdillervedhængte. Guderne skal vide, det har jeg. Men "X Factor" er gået hen og blevet trivielt.

Tåkrummende fucking kedeligt, og det er vel at mærke utroligt mildt sagt!

På ucensureret Bethanisk ville det lyde: Lortet er blevet HERRENEDERENRØVSYGT!

Det gælder også Blachman, som jeg da bestemt stadig gnubber til, men kunne efterhånden ligeså vel slukke for tossekassen og klaske en Blachmanplakat op i stedet. Det ville skabe omtrent samme henrykkelse i skrævet.

Manden har jo efterhånden ikke andet at byde ind med end kontinuerligt at komme i buksen over sig selv, og det bliver selv Bethany træt af, selv om jeg da i den grad kan relatere. Er trods alt grundlæggende fantastisk, og har intet problem med at formidle det ud til pøbelen, lige så ofte som Anders Brækholt siger noget åndssvagt.

Men nu er det jo ikke mig, der skal redde hele nationens TV-aften fredag efter fredag. Ville faktisk være en god idé, nu jeg tænker over det. Bethany ville være god på den måde. Jeg ser det for mig: Bethany i latex a la MGP-dullerne i en art sex-dungeon kulisse.

Dér kunne jeg så sidde og give nasty sexråd til folket, demonstrere auberginetricks og andre udblokningsteknikker og afholde orgasmekursus i bedste Pia Struck stil - for mænd, naturligvis. Filejser i rundkreds og Bethany i midten. Der er et ord for, hvad jeg tænker på lige nu, men det er forbudt i SE og HØR. Det er ganske vist.

Kortere fortalt: Nu tager I jer saftsusemig sammen, Blachman, Sengelinned og Ida i koret.

I tror muligvis, jeres navne alene er interessante nok til at bære jer igennem programmet, men dér kommer Bethany jer til undsætning, og fortæller jer, at det er de denledestjerne ikke. Man ved sgu da, det er rasende alvor, når bagerbutikker fredag efter fredag troligt producerer mængder af "X Factor"-lagkager til folket.

Det er seriøs business (travle bier). Der forventes særklasse, og ikke skidt og kanel som fx "Live fra Bæen"!

Levér, hvad I bliver betalt i så rigelige mængder for, og ikke noget røvsygt lort, der giver mig trang til at snitte begge håndled eller kaste mig ud fra en bro i fortvivlelse. Ellers ender det med, Bethany må slå op, og det er ikke sjovt. Det ved Pilou A. da alt om.

Apropos latex, ludere og MGP: Hvad helvede skete der i lørdags? Her troede Bethany, at folk lærte af deres fejl. Er åbenbart naiv på den måde, for nationen stemte hippietøsen videre. Måske fordi hun mindede mest om sidste års svenske vinder?

Måske fordi diverse idioter tror, det er all that (Take That går i overalls) med det "søde og naturlige"? Ja, for det gik jo så skidegodt sidste år, da vi sendte en hjemløs afsted. Mere autentisk bliver det vel ikke. Og ikke et ondt ord om hjemløse, men de kan sgu da ikke vinde et Melodi Grand Prix. Det svarer jo til at tro på, at enhver cykelrytter, der nogensinde har eksisteret, ikke har været dopet. Gu' har de da. Kunne vi ikke aftale, at fremover rydder Mediemølposen udelukkende forsiden, når en rytter IKKE har været dopet? Det ville gi' en hel del mere mening.

Her fra bunden af Fernetflasken har jeg spændt siddet og afventet svar fra den sprødeste makron af dem alle: Lisa Lents. Hell, lad os være ærlige: Bethany sidder som på nåle!

SE og HØR har nemlig i ugens bladudgave bragt billeder af skønjomfruen og Peter Numsefeldt, der antyder, at noget underlødigt er foregået ovre i Amerika. Bethany er naturligvis nysgerrig efter at stikke snotten i alt, der ikke rager mig, og har derfor skrevet til Lents for at spørge, om hun har givet den danske womanizer (vommen I ser) en tur i slæden.

Ved blogindlæggets slutning har jeg endnu ikke fået svar på mit spørgsmål. Derfor slutter vi med lidt af en Cliff hængende i hangaren. Har Lisa Lents lavet den dyre med Numsefeldt?

To be continued (to bier sidder i kantinen).

Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.Sponsoreret indhold