Nyheder26. juli 2013

Bitterfissen: Freakshow-krig

Facebook-karantæne, fotodokumentation og en skrumpet lever - Bethany har haft en hård uge!
https://imgix.seoghoer.dk/media/9e5f3d7846d94f89bfe7d0e33793f251.jpg
 Foto: Forlaget Turbulenz



Det har været lidt af en helvedes-uge hos Bethany - og ikke mindst hendes Grødhoveder.

Det hele kom sig af, at jeg fotodokumenterede på Grødhovedsiden, at Lambihjernen havde hugget mine underpermissioner og busteholder til sin optræden på "Grøn Koncert", og jeg derfor var nødt til at luge nøgen. Jublen ville ingen ende tage, dillerbilleder og datetilbud modtog jeg i hobevis, filejserne filede så væskerne fløj, og Sanne Søndergaard græd sin feministiske, blege røv i laser over, at hendes Gingerdusk i den grad fik baghjul af Abyssen.

Bethany om agurketiden

Festen endte dog brat, da Bethany, for gud hvilken gang, blev udsat for en Facebook-karantæne. Pokkers! Tre dage i brummen, og jeg skal da lige love for, min lever ikke har godt af at være udelukket fra cyberlivet, for i mit fravær har jeg naturligvis hængt på Bodegaen - Hvad ellers? Hvis leveren begynder at skrumpe, sagsøger jeg hele baduljen, det kan I saftsusemig bide spids på! Mit ellers så sunde forhold til alkohol er jo spoleret nu, og kvinderne henne på Bodegaen er trætte af mig, fordi jeg ustandseligt knalder deres mænd. Jamen, nogen skal sgu da gøre det? Nuvel. Alting har en ende, som man siger, og jeg er tilbage for fuld skrald. Dog uden en ringe anelse om, hvad der har rørt sig i den forløbne uge på Pseudokendisfronten.


Bitterfissen: Forlorent liv på Facebook

Har dog hørt af omveje, at det ene Freakshow har lagt sig ud med det andet. Angiveligt skulle Joy og Mia (De afdankede ho'er fra "Mig og min mor") have talt grimt om Vanvidspatten og hendes familie, og det vil Linselusen ikke stå model til, for hun har fået særdeles fine fornemmelser siden dengang i Tremmely, hvor hun bare var en rasende Amagerslut med hang til at svinge narkosekøllen. Ja, jeg husker også, hun så sig godt gal på Anders Breinholt, da han ikke ville lade hende gæste sit røvslikkershow,"Natholdet". Hun begriber åbenbart ikke, at vi ikke alle glemmer, hvad vi i virkeligheden ser, bare vi kvæles i nok patværk og klorinhår.

Snak til side. Vanvidspatten og hendes hæmorideveninde lavede derpå en videoparodi på Joy og Mia, smed den på Facebook, og nu er der udbrudt kællingekrig. Det finder Bethany hysterisk morsomt. Det er lige før, jeg smiler. Det svarer jo til, at en luder i Skelbækgade hyler til den anden: "Du er bare SÅ meget billigere end mig, din…din LUDER". Det holder bare ikke, Freaks. I burde slutte fred og holde sammen i stedet for at bekrige hinanden. I spiller jo kraftedemig på samme hold: I er lige blanke, billige og medieliderlige. Vorherre befuckingvares, siger jeg bare. Meld jer til fucking Cirkus. I kunne udkonkurrere "Den skæggede dame" på nul tid!


Bitterfissen: Ligemeget!

Nu trænger nogen til en dram og en ordentlig omgang tøranal. Skriv, hvis du er frisk! Skål!


Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Sponsoreret indhold