Nyheder9. september 2016

Bare rolig, folkens! Birthe Kjær synger videre

Den populære sangerinde er knald-populær
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/birthe_kj_r-37-cpo.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Dansktoppens ukronede dronning, den 68-årige Birthe Kjær brager derudad, og hendes popularitet vil ingen ende tage. Alligevel tager hun hvert år op til revision, om succesen skal fortsætte. Og det skal den heldigvis længe endnu.

”Vi maler byen rød og himlen hvid af stjerneskær” – sådan brager Birthe Kjær gang på gang ud til publikum, når hun drager land og rige rundt og giver koncerter med sit orkester Feel Good Band. Og der er også fyldt godt op foran scenen med publikummer, der synger med på ”Pas på den knaldrøde gummibåd".

– De unge fyre står og venter på gummibåden og smider tøj op til mig, fortæller Birthe Kjær til SE og HØR.

– Det er endnu sjovere nu, fordi alle generationer er med foran scenen, forklarer sangerinden, der også er begejstret for sit unge publikum.

– De er ikke spor flove over, at de også synes om den knaldrøde gummibåd.

Når man læser forsideoverskriften på denne uges SE og HØR, kunne man måske blive i tvivl – teksten lyder nemlig: "Birthe Kjærs beslutning: Stopper på toppen". Flere af Birte Kjærs mange fans har forstået overskriften således, at sangerinden har besluttet sig for at indstille karrieren nu, og nogle har endda henvendt sig til Birthe selv.

Det er heldigvis ikke tilfældet – efter en travl sommer har Birthe Kjær et travlt efterårsprogram, inden de mange julekoncerter tager over. Og til foråret er Birthe Kjær hovednavn ved Dansktop Prisen 2017 i Jyske Bank Boxen i Herning.

Køb billet til Dansktop Prisen 2017 her: www.sh.dk/dansktop

Sponsoreret indhold