Nyheder19. marts 2016

Birgittes bedste bikiniråd: Lad måtten gro

Silikone og Botox styrer i Hollywood, men vores egen Birgitte Hjort Sørensen sværger til naturligt look – også forneden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160210-vinyl-tsl-0027.jpg

Danske Birgitte Hjort Sørensen er for tiden aktuel i den frigjorte amerikanske 70’er-serie ”Vinyl” – og privat har hun en ting eller to til fælles med datidens afslappede mentalitet. ”Borgen”-stjernen er nemlig 100 procent naturlig og kunne aldrig finde på at få omrokeret eksempelvis sine bryster.

– Jeg synes, det er bekymrende, hvis vi glemmer, hvordan rigtige mennesker ser ud. Vi er blevet så vant til at se folk, der nærmest ikke er menneskelige, fordi de er blevet hevet i, siger den 34-årige hippiefan i Femina.

Også forneden bliver det en smule langhåret, afslører den smukke skuespiller, som måske er blevet inspireret af moden i sin nye serie.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_11.png
 (Foto: All Over)

Birgitte Hjort sværger nemlig ikke til intimbarbering som så mange andre kvinder.

– Altså kønsbehåringen har jo også en praktisk funktion med at holde snavs væk. Der er jo ligesom mange argumenter for, at man skal se ud, som man gør.

Det skrabede look er et ærgerligt skønhedsideal, synes den frodige dansker, som heller ikke rynker på næsen over en fugtig armhule. – Jeg synes også, sved lugter godt. Haha. I de fleste tilfælde, indrømmer det ublufærdige stjernefrø, som i den grad er faldet i de normalt så konservative amerikaneres smag.

Om Mads Christensen er vild med langhårede måtter, ved vi ikke, men Modepolitiet hylder den danske filmskønhed:

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Sponsoreret indhold