Nyheder30. december 2013

Birgitte Hjort Sørensens sunde kur

Den smækre skuespiller fra blandt andet ”Borgen” har fundet metoden til at holde vægten nede hele tiden
Af af
Birgitte Hjort Sørensen har fundet den rette træning og kost, som forhindrer, at hun får sådan en ”gluten-ballonmave, der er djævelsk svær at presse ind i et korset”.
Birgitte Hjort Sørensen har fundet den rette træning og kost, som forhindrer, at hun får sådan en ”gluten-ballonmave, der er djævelsk svær at presse ind i et korset”.Mens mange i disse dage kaster sig ud i diverse mere eller mindre underbyggede mirakelkure for at komme julefedtet til livs, har Birgitte Hjort Sørensen fundet en langtidsholdbar vej til en evig smækker krop, der uden problemer kan skrues ned i selv det snævreste kostume, fortæller hun i Michelle Kristensens bog "MK Bootcamp - 2 størrelser ned på 9 uger".

Birgitte Hjort Sørensen drømmer om børn
- Ved at følge de principper, Michelle Kristensen rådgiver efter med regelmæssig motion, masser af proteiner, grønt og sundt fedt og markant nedsat indtag af kulhydrater som kartofler, ris og pasta og brød, får jeg en let, stærk og arbejdsdygtig krop, fortæller Birgitte Hjort Sørensen i bogen.

Hun er dog alt andet end fanatisk afslører hun samme sted.

Birgitte Hjort Sørensen hjemløs

- Jeg elsker mad, chokoladekage og rødvin, men ved at holde fast i de gode mad- og motionsvaner til daglig, kan jeg nyde ved særlige lejligheder og stadig passe mine kostumer, siger hun.

Sponsoreret indhold