Nyheder3. december 2008

Birgitte fra ”Sandhedens time”: Jeg vil forkæle mænd

Hun gik efter den store gevinst, men måtte nøjes med 10.000 kr. Derfor er drømmen om at starte en webshop med gaver til mænd sat på standby
Birgitte gik efter den store gevinst, men måtte nøjes med 10.000 kr.
Birgitte gik efter den store gevinst, men måtte nøjes med 10.000 kr.
 Foto: Niels S. Andersen

Da Birgitte Kruses 17-årige datter overtalte sin mor til at deltage i "Sandhedens time", var den 44-årige akupunktør straks med på ideen. Datteren kunne få den hest hun så brændende ønsker sig, og Birgitte selv ville få chancen, for at realisere drømmen om at åbne en web-shop med gaver til mænd.

- Mænd er så fandens vanskelige at købe noget til, så der er et behov og butikken ville også være en slags gave til kvinder, siger den høje, blonde singlekvinde der er mor til fire.

Drømmen om at åbne en internetbaseret forretning har Birgitte Kruse haft i årevis.
- Shoppen skal hedde forkælham.dk og vi skal for eksempel sælge "klippekort" som kvinden kan forære sin mand. Hvert klip kan så give ham ret til en dejlig lille oplevelse sammen med hende. Det kan være en omgang massage eller noget endnu frækkere, fortæller Birgitte der er single og savner at møde den rigtige.

- Jeg finder altid de der business-typer eller også de der alt for bløde mænd, griner Birgitte og beskriver drømme-manden.
- Han skal gå op i sin krop og sit helbred, og vi skal kunne tale sammen. Jeg har også nået en alder, hvor jeg ønsker mig en at blive gammel sammen med - en at dele oplevelser og resten af livet med.

Birgitte Kruse er kommet sig over, at hun måtte nøjes med 10.000 kroner i "Sandhedens time"
- Jeg havde på forhånd sagt, at det var alt eller intet og var overbevist om jeg skulle gå hjem med den store gevinst. Sådan blev så ikke, slutter hun.SPØRGSMÅLENE

1. Tror du, at Jorden indimellem får besøg af rumvæsener? JA

- Jeg har oplevet det. Jeg var 15 år gammel og på vej i byen sammen med en veninde. Pludselig kom der et eller andet flyvende over markerne, en stor cigarformet tingest, med røde og grønne blinkende lys. Min veninde blev meget bange og stak af, men jeg skulle møde en fyr i byen, så jeg endte med at køre til byen, da tingesten var væk. Alle troede vi var lidt skøre, og jeg har ikke talt om det i mange år. Men, nu er det lige meget, jeg ved, hvad jeg så og så må folk selv om hvad de synes. Hvorfor skulle vi da også være de eneste levende væsener i universet?

2. Har du nogensinde sagt til en tigger, der bad dig om penge, at du ingen havde, selv om det ikke passede? JA

- Det er et åndssvagt spørgsmål - selvfølgelig har jeg da det, men jeg har også givet. Ikke at jeg gør det hver gang, det er måske mest når børnene er med, selvom de tit siger, at vi hellere skulle give tiggerne noget at spise. Jeg tror fast på, at man skal gøre positive ting i livet - både store og små så kommer det igen.

3. Har du nogensinde brugt din Miss Randers-titel til at score en mand? NEJ

- Jeg blev faktisk Miss Randers i den værste brandert. Vi var nogle piger i byen og da vi så alle de andre piger stille op i konkurrencen, så ville vi også være med. Til sidst stod jeg så der på scenen og blev med ét temmelig ædru, da det gik op for mig, at jeg havde vundet titlen. I flere år bagefter arbejdede jeg som mannequin og nummerpige ved boksestævner. Det var et liv med fest og farver, men jeg har aldrig brugt Miss-titlen til at score en mand.

4. Har du nogensinde flirtet med en klient under en behandling? JA

- Det er da bare noget sødt og positivt, og det er vel helt simpel kemi og en del af spillet mellem mand og kvinde og det synes jeg er ret uskyldigt. Okay, en af mine tidligere klienter blev jeg da kæreste med. Jeg havde sagt til ham at han bare kunne ringe - så det gjorde han. Det udviklede sig og hen ad vejen blev vi nære venner og senere kærester.

5. Har du nogensinde hængt et stykke tøj tilbage efter at være kommet til at ødelægge det i prøverummet? JA

- Hvem har ikke prøvet det. Hvis man har været lidt for fed til det man ville prøve, eller der er kommet lidt makeup på tøjet. Det tror jeg de fleste kvinder har gjort.

6. Har du i forbindelse med dit arbejde nogensinde brugt en titel, som du egentlig ikke var berettiget til? JA

- Det er også meget uskyldigt. Jeg var ansat som markedschef i et firma, men var registreret med titel af direktør. Så det var en titel jeg brugte i mit arbejde.

7. Har du boet i et hus, som du mente var hjemsøgt af spøgelser? JA

- Vi flyttede ind i et kæmpe hus, der i mange år kun havde været brugt som sommerhus. Strømmen kom og gik og vi havde elektriker konstant - uden at det hjalp. Så begyndte jeg at kunne høre skridt i soveværelset - frem og tilbage over gulvet. I starten troede jeg bare, at det var sådan en kulde/varme rektion fra et gammelt hus, men det blev ved og min ene datter havde også ubehagelige oplevelser i sit værelse - som om der var nogen der iagttog hende. Til sidst havde vi en clairvoyant ude og det viste sig, at stedet flød med spøgelser.
Det var en afdød herremand der huserede i soveværelset, og han ville have mig for sig selv, hvilket forklarede, hvorfor skridtene i rummet blev værre, hvis jeg havde en mand i sengen. Desuden fandt den clairvoyante både en afdød tjenestepige, en led staldkarl og en ung dreng. Den unge dreng var en rigtig pilfinger og det var ham der havde leget med strømmen. Så blev de afdøde hjulpet af sted og op, hvor de skulle være, og vi fik fred i huset.

8. Tror du, at du kan huske navnene på samtlige mænd, du har haft sex med? NEJ

- Der skal jo nok være et par stykker fra min vilde ungdom, som jeg ikke lige kan huske. Men, ellers er jeg så uskyldig, at jeg sagtens kan huske alle mændene fra mit voksenliv. Så mange har der jo heller ikke været - jeg dur sgu ikke til one-night stands, der skal være følelser med i det.

9. Har du som voksen ladet som om du græd for at opnå noget? JA

- Det har været over for mænd. Lidt kvindetårer i situationer der er gået i hårdknude, og hvor vi har været uenige. Han har syntes det var synd for mig, og så har jeg fået min vilje.

10. Har du nogensinde brugt penge på dig selv, som du burde have brugt på dine børn? JA

- Det har jeg vel. Jeg har nok købt et eller andet til huset eller blomster til haven, hvor ungerne og jeg kunne have gjort et eller andet sammen. Men, jeg har da også selv måtte undvære noget, for at de kunne få et eller andet. Ikke sådan at de får alt hvad de peger på, men de har heller aldrig manglet noget.

11. Bekymrer du dig mere om andres lykke end om din egen? NEJ

- Jeg er blevet skuffet mange gange, når jeg har følt mig en smule misbrugt af mennesker i mit liv, hvor jeg har forventet at få lidt tilbage. Så jeg tænker da på mig selv, men er et omsorgsfuldt menneske og mine nære betyder meget for mig - kan jeg gøre noget for dem, gør jeg det - men ikke hovedløst.

12. Har du nogensinde været seksuelt tiltrukket af en kvinde i din omgangskreds? NEJ

- Det er da et sjovt spørgsmål, og det har i hvert fald ikke noget på sig. Jeg kan sagtens synes en kvindekrop er flot, men derfor bliver jeg ikke seksuelt tiltrukket af den. Jeg er ikke til "blandet" sex, men 100 procent til mænd.

13. Hjælper Jens dig stadig økonomisk, selv om I ikke længere er kærester? JA

- Jens og jeg snakkede mange gange om at flytte sammen, men hver gang fik han kolde fødder. Da jeg gik på barsel med vores lille datter kostede det mig mange klienter og dermed også mange penge. Så Jens har lånt mig penge, og jeg betaler ham tilbage. Det er ikke sådan at han har foræret mig dem, men han har også masser - så det betyder ikke noget for ham.

14. Har du haft sex med Jens adskillige gange, efter at I havde fortalt venner og familie, at I var gået fra hinanden? JA

- Syv gange har vi fundet sammen og er gået fra hinanden igen, så det har vi sagt mange gange. I dag taler vi kun sammen om vores datter, og jeg er måske lidt bitter, så det er i hvert fald helt slut med sex mellem os. I virkeligheden var sex det, Jens og jeg var bedst til - det er ikke helt nok i et forhold.

15. Ville du med det samme fortælle det til en veninde, hvis du blev forelsket i hendes mand? NEJ

- Det ville jeg sgu ikke. Helt ærligt, jeg har da syntes at der var veninders mænd der var lækre, men det er ikke sket, at jeg er blevet forelsket i dem. Skulle det ske ville jeg nok holde meget lav profil, for det ville være noget rod og i dén grad byde mig imod rent moralsk.

16. Har du nogensinde haft et seksuelt forhold til en mand for at gavne din karriere? JA

- Det har jeg ikke lyst til at snakke om. Havde det været i mine yngre dage så… Men, det er det ikke, så det beholder jeg for mig selv.

17. Synes du, at du er en god mor? NEJ

- Hvad er definitionen på en god mor? Er det en der bager boller og ligger på gulvet og leger med lego? Det gør jeg jo ikke. Jeg er perfektionist, men jeg kan ikke leve op til mit eget ideal-billede af en god mor, men derfor er bestemt heller ikke en dårlig mor for mine børn.

18. (spørgsmålet der sendte Birgitte ud)
Har du dårlig samvittighed over for din mor og dine søstre, fordi du ikke deltog i din stedfars begravelse? NEJ

- Gu' har jeg da ej. Vi var i gang med at flytte og så lægger han sig til at dø midt i det hele. Så jeg meldte fra til begravelsen. Jeg ville meget gerne have deltaget i respekt for min stedfar, men sådan blev det ikke og jeg har ingen dårlig samvittighed over det. Løgnedetektoren kan tydeligvis ikke skelne mellem forskellige følelser, som at være lidt trist eller have dårlig samvittighed.

Sponsoreret indhold