Nyheder25. april 2018

Modepolitiet dikterer: Bind din egen butterfly

I denne uge har Modepolitiets Mads Christensen smokingtema, og derfor viser han, hvordan man selv binder den stilfulde sløjfe
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-04-25_kl._12.20.49.png
 Foto: YouTube / Mads Christensen - Mediefidus

Denne uge har været et sand slaraffenland for smoking-entusiaster - og det går selvfølgelig ikke Modepolitiets Mads Christensens næse forbi.

I denne uges SE og HØR ser Mads Christensen nærmere på smokingens historie og mange fortolkninger - og så viser han dig selvfølgelig, hvordan din butterfly skal bindes. For sådan en skal selvfølgelig selvbindes.

VIDEO: Mads Christensen viser, hvordan din butterfly skal bindes i videoen nederst på siden.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/20180414_tsl_dansktop_prisen_2018_0047.jpeg
 Foto: Thomas Laursen

HISTORIKEREN

Søger man dybt ned i smokingens historie, viser det sig, at de første smokingjakker var stærkt inspirerede af datidens morgenkåber eller housecoats, og de var typisk syet op i velour. Selv om vi i dag opfatter en velour-smokingjakke – som her Richard Ragnvalds – som en lidt spøjs gøglersmoking, er det altså veloursmokingen, som er den mest historisk korrekte. Med til fest – i øvrigt i sin egen fikse morgenkåbe-fortolkning – var kollegaen Helle Lynge. Artiklen fortsætter under billedet.
https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2018-04-25_kl._12.38.13.png
 Foto: Mikael Rieck
SNYDESLØJFEN Anders Fogh Rasmussen ligger lunt i svinget til at være vores Mr. Smoking, men ak.
En mand, der ikke kan eller vil binde sin egen sløjfe, får ikke Modepolitiets top-karakter. Close, but no cigar. Se alle de andre smoking-kiks og -hits i Modepolitiet i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Her viser Mads Christensen, hvordan man mestrer den selvbundne sløjfe:

Sponsoreret indhold