Nyheder 14. marts

Billede afslører: Er du optimist eller pessimist?

Et billede af en kat kan eftersigende afsløre, om du er optimist eller pessimist
(Foto: Reddit)

Er du én, der altid ser lyst på tingene? Ser du muligheder frem for begrænsninger? Og er dit bæger altid halvfyldt og aldrig halvtomt?

Eller har du det snarere modsat? Tager du livet mere seriøst? Er du skeptisk overfor hverdagens udfordringer? Og kan du have svært ved at juble over hverdagens trummerum?

Ja… måske ved du allerede, om du er optimist eller pessimist – eller måske gør du ikke?

I så fald kan du eftersigende finde ud af, om du enten er det ene eller det andet ved at kigge på denne optiske illusion.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Illusionen forestiller en kat, der enten går op eller ned ad en trappe. Og det er netop, hvordan du ser katten, der afgør, om du er det ene eller andet.

Hvis du ser katten gå op ad trappen

Hvis du ved første øjekast ser en kat, der går op ad trapperne, er det sandsynligt, at du er optimist.

”Du ser potentialer og muligheder alle steder, du kigger”, lyder det ifølge The Sun i en artikel publiceret i Minds Journal.

”Din hjerne er blevet trænet til at kigge på måder, hvorpå du kan komme frem i verden. Der er klare tegn på ambitioner i dit liv, og ingen – kun dig selv – kan stoppe dig fra at komme frem i verden,” lyder det videre i artiklen.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Reddit)

Ser du en kat, der går op eller ned?

Hvis du ser katten gå ned ad trappen

Hvis du ved første øjekast ser en kat, der går ned ad trappen, er det mere sandsynligt, at du er pessimistisk og skeptisk.

“Det kan skyldes dine livserfaringer, eller fordi du har mødt mennesker, der har drejet dit livssyn i den mere negative retning”, står der i The Minds Journal-artiklen.

“Det betyder, at du ikke stoler så let på nogen nu, du overvejer tingene, og du er mere påpasselig overfor mennesker, der virker lidt for søde”, står der videre.

Nu kan vi passende spørge: Ser du en kat, der går op eller ned? Giv din mening til kende herunder. Og længere nede kan du se et større galleri med andre sjove billeder og optiske illusioner. 

[node:aller-poll]

Sjove optiske illusioner

Sponsoreret indhold