Nyheder19. januar 2018

Bille Augusts fartglade hustru mister kørekortet

Bille Augusts hustru Sara-Marie måtte i sidste uge aflevere førerbeviset, efter at hun to gange med få dages mellemrum blev taget i at køre for stærkt.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bille_august.jpg
 Foto: All Over Press

En få måneder gammel BMW-coupé med 190 hestekræfter var åbenbart for stor en fristelse, da Bille Augusts 46-årige hustru Sara-Marie i maj sidste år flere gange satte sig bag rattet og sparkede til speederpedalen.

Speedometernålen nåede op på 148 kilometer i timen et sted i Gentofte, hvor man højst må køre 90, og i et andet tilfælde – på Sydmotorvejen ved Vordingborg – susede Sara-Marie Maltha August af sted med 159 kilometer i timen et sted, hvor den lovlige hastighed ligeledes var begrænset til 90.

Tirsdag i sidste uge udmålte dommeren i Retten i Lyngby så en straf til den fartglade filmhustru, som har tre børn med 69-årige Bille August.

Sara-Marie August mødte op uden forsvarsadvokat og blev frakendt kørekortet ubetinget i et år. Desuden fik hun en bøde på 8000 kr. inklusive højhastighedstillæg.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bille-august.jpg
 Foto: Thomas Laursen
Det næste års tid skal Bille August være chauffør, når parrets tre fællesbørn skal fragtes rundt. Sara-Marie skal op til ny køreprøve og må tidligst køre bil i 2019. (Foto: Thomas Laursen)

I retten fortalte hun, at hun allerede havde betalt det meste af bøden undtagen den sidste opkrævning, som var sendt til Bille Augusts e-Boks, som han – ifølge Sara-Marie Maltha August – ”aldrig har åbnet”.

Fartsynderen kommenterede i retten afgørelsen med ordene:

– Det er helt berettiget. Det er, som det er. Det er beklageligt.

Sara-Marie forlod retten på passagersædet i en sindigt kørende KIA Picanto, der blev styret af den kvindelige bisidder, som støttede hende i retten.

Sara-Marie Maltha August er skuespiller og har blandt andet medvirket i ”Taxa” og ”Familien Gregersen”.

Sponsoreret indhold