Nyheder31. august 2009

Big Fat Snake: Vigtigste plade nogensinde

Efter bruddet med Peter Viskinde er de fire tilbageværende bandmedlemmer klar til at generobre Danmark
Big Fat Snake skal virkelig have prøvet af, om den nye konstellation fungerer
Big Fat Snake skal virkelig have prøvet af, om den nye konstellation fungerer
 Foto: All Over

I begyndelsen af året eksplodere Big Fat Snake i et sandt medieskænderi. Medgrundlæggeren og guitaristen Peter Viskinde tog sit gode gear og forsvandt hjem til Århus for at starte en solokarriere. Eller også blev han fyret af de andre fire, som efter forhandlinger fik lov at beholde navnet Big Fat Snake.

En dramatisk slutning på 19 års triumftog . Og Anders Blichfeldt er da heller ikke sen til at indrømme, at balladen nok har givet nogle ridser i lakken, men vil så heller ikke sige mere om bruddet med Viskinde.

- Vi har jo skrevet under på at være loyale over for hinanden, siger han i dag i B.T., hvilket jo indikerer, at der nok ligger noget bitterhed og nager under overfladen.

Nu har det nye Big Fat Snake imidlertid fået gjort deres første plade klar. "What Is Left Is Right" er titlen på albummet, der kommer på gaden i dag. Og Blichfeldt ved, at modtagelsen af den og gruppens efterårsturné vil være afgørende for Big Fat Snakes fremtid.

- Denne gang og med denne plade synes vi virkelig, vi skal til eksamen efter bruddet med Peter. Det betyder meget, hvordan den bliver modtaget, siger han i avisen.

- Det er vores vigtigste plade nogensinde. Og turneen senere på året er også den vigtigste turné.

Sponsoreret indhold