Nyheder25. maj 2009

Big Fat Snake: Farcen fortsætter

Det kunne vel ikke gå anderledes.Big Fat Snakes to frontfigurer har i den grad trukket deres fronter op, så der snart bliver tale om, at en hyggelig
Peter Viskinde har været hurtig i vendingen, da der skulle et navn til hans nye orkester
Peter Viskinde har været hurtig i vendingen, da der skulle et navn til hans nye orkester
 Foto: All Over

Det kunne vel ikke gå anderledes.

Big Fat Snakes to frontfigurer har i den grad trukket deres fronter op, så der snart bliver tale om, at en hyggelig og ikke mindst folkelig musikalsk sværvægter på den danske rockscenen går hen og bliver en parodi på sig selv.

Først skændtes de om, hvem der havde den største slange. Nu slås de om, hvem der har retten til at kalde sig den store, beskidte slange.
Peter Viskinde, guitarist, og Anders Blichfeldt, sanger, er for alvor røget i totterne på hinanden.

Den efterhånden noget farceagtige strid om retten til navnet Big Fat Snake har fået et nyt kapitel. For en uge siden var det Anders Blichfeldts udgave af gruppen, der ville nedlægge fogedforbud mod Peter Viskindes brug af navnet Big Fat Snake til dennes nye gruppe. Et band, han har dannet efter at være blevet smidt ud af den gruppe, han dannede sammen med Anders Blichfeldt i december 1990, men som han er blevet fyret fra i december 2008 grundet kunstneriske uoverensstemmelser, skriver musikmagasinet Gaffa.

Nu oplyser Viskinde så i en pressemeddelelse, at han har retten til navnet.

- Min advokat og jeg genopfriskede lige hinandens hukommelse. Det skete faktisk tilbage i 1997 i fuld forståelse med Anders. Det var bare for god ordens skyld, for vi vidste jo begge godt, at det var mig, der havde fundet på navnet.

Du skriver, at du vil have Anders Blichfeldts brug af navnet stoppet, fordi Big Fat Snake for dig er lig med en gruppe med både ham og dig.
Hvordan kan det så være, du har dannet en ny gruppe med navnet Big Fat Snake? spørger Gaffa.

- Det var mest som en statement for at få folk til at høre efter, hvad jeg havde at sige. Jeg vil da gerne fortsætte med det nye band under navnet Big Fat Snake, men jeg kan også klare mig uden. Og selv om jeg vinder retten til navnet Big Fat Snake, kan det godt være, jeg begraver det og finder på et andet navn til mit nye band.

Sponsoreret indhold