Nyheder3. august 2014

Big Brother-vinder åbner restaurant på Gran Canaria

Bjørn Hannibal og manden Henrik forfølger drømmen og flytter sydpå
https://imgix.seoghoer.dk/media/bc7ce54f43dc4257a32c28feb29dc247.jpg
 Foto: Mikael RieckHvor andre vindere af realityprogrammer har brugt pengepræmien på silikonebryster, fester og gaver til alle vennerne, gik Bjørn Hannibal den fornuftige vej, da han i 2013 løb med "Big Brother"-sejren og den halve million kroner.

Udover en lille sjat til brylluppet og en iMac til ham selv og manden, smed Bjørn nemlig alle pengene i den lejlighed, som det nygifte par købte kort tid efter, at han kom ud af det overvågede hus.

Og den fornuftige investering betyder nu, at Bjørn og gemalen Henrik kan realisere deres helt store drøm: At åbne deres egen restaurant.

- Jeg har ikke direkte brugt pengene fra Big Brother på restauranten, men hvis ikke jeg havde vundet, ville det her aldrig have kunnet lade sig gøre, fortæller han til SE og HØR.

Når nytåret nærmer sig, flytter han og gemalen nemlig til Gran Canaria, hvor de netop har købt deres helt eget spisested, der får navnet Copenhagen by Hannibal.

Her kommer de til at servere dansk mad af god kvalitet til feriegæsterne på den spanske solskinsø. Og den bageglade Bjørn, der også har medvirket i programmet "Kagekampen" kommer naturligvis til at stå for desserterne.

Ellers kommer både han og Henrik, udover arbejdet med at eje og lede stedet, mest til at servere maden og hygge om gæsterne, mens de ansætter professionelle til at klare ærterne i køkkenet.

LÆS OGSÅ: Bjørn Hannibal vinder "Big Brother 2013"
LÆS OGSÅ: Bjørn skriver TV-historie: Første homo-bryllup i huset


Men selvom det længe har været deres drøm med en restaurant, var det nu ikke planen, at den skulle ligge så langt væk.

- Det var slet ikke meningen, at vi ville åbne en restaurant i udlandet, men vi var på ferie på Gran Canaria i foråret, hvor vi faldt over det her, og det virkede bare rigtigt, siger Bjørn og fortsætter:

- Vi har kigget efter et sted herhjemme i et par år. Det har længe været en drøm at åbne vores eget sted, men vi har bare aldrig fundet det rigtige i Danmark. Nu blev det tilfældigvis i udlandet i stedet.

Men hvor andre måske ville få sved på panden over pludselig at skulle rykke teltpælene op for at forfølge drømmen, så tager Bjørn Hannibal det med sin vanlige ro og positive tilgang til tingene.

- Hvis det indebærer at vi skal flytte til udlandet, jamen så er det det, vi gør, siger han.

- Jeg glæder mig bare helt vildt til at komme i gang med arbejdet dernede.

Sponsoreret indhold