Nyheder7. februar 2013

"Big Brother"-Martin: De truede min søn

Den udsmidte realitydeltager var bange for lånehajer, som gik tæt på familien
-Jege er virkelig ked af det og flov over mig selv, fortæller Martin.
-Jege er virkelig ked af det og flov over mig selv, fortæller Martin.
 Foto: Michael RieckDet var drama, der prægede gårdsdagens afsnit af "Big Brother", da Martin røg ud af huset efter at det var kommet frem, at han havde fusket med sin straffeattest.
Dagen derpå angrer han sine handlinger, men når han kigger tilbage på sin tid som kriminel, så kunne han ikke have gjort det anderledes.

- Jeg har tidligere levet af at spille poker, og da sponsorerne lige pludselig trak sig, så skulle jeg selv komme med pengene. Det gjorde, at jeg opbyggede en gæld, som jeg ikke kunne betale, og derfor endte jeg med at låne penge.

"Big Brother" 2013: Chok-udsmidning

Og de penge kunne den 27-årige tidligere deltager ikke betale, hvilket begyndte at få store konsekvenser - ikke bare for Martin, men også han familie.

- De truede min søn, og det er nok det værste, man som far kan forestille sig. Det er nok svært for nogle folk at forstå, men når det sker, så er man villig til at gøre ting, man ikke troede, man kunne.

Den udstemte deltager har afsonet seks måneders fængsel for flere forseelser. Blandt andet for bedrageri, svindel og videreoverdragelse af kokain.

- Jeg ved godt, at det jeg har gjort, er noget lort. Og jeg er virkelig ked af det, men jeg håber også, at folk forstår, at når jeg har gjort noget, der ikke har været helt fine i kanten, så er det fordi, at jeg har været nødt til det.

.Martin håbede på at en chance i "Big Brother"-huset ville gøre, at folk ville få øjnene op for, at han var en sød fyr, og at han på den måde kunne tage afstand til sin fortid.

- I bagklogsskabens lys kan jeg godt se, at jeg ikke skulle have løjet, og det er helt klart noget af det, jeg har lært ved det her. Det er rigtigt, som man siger: Man kommer længst med ærlighed, fortæller Martin til seoghoer.dk.

"Big Brother" 2013: Se og Hør har en spion i huset

Sponsoreret indhold