Nyheder5. april 2013

Big Brother-Lene: Hjem til Prince og Bieber

Den følelsesladede brunette måtte i går forlade det overvågede hus
Selv om Lene var ked af at forlade huset, var hun også afklaret med det.
Selv om Lene var ked af at forlade huset, var hun også afklaret med det.
 Foto: Krestine HavemannDe seneste par dage har Lene fået vandet en del høns i Big Brother-huset, men hun havde alligevel luret, hvad klokken var slået, da der i går aftes skulle sendes en hjem.

- Jeg havde haft tid til at forberede mig på det, så jeg var afklaret med det, fortæller hun fredag til seoghør.dk.

Og der er som bekendt ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. For inden Lene meldte sig til "Big Brother", havde hun købt billet til koncert med tidens største popprins i Parken.

- Nu glæder jeg mig bare til Justin Bieber-koncerten, byture med mine venner og at komme hjem til min lille hund Prince, siger hun glad.

Big Brother-Julie: Fortryder ikke utroskab

Det er dog ikke helt uden vemod, at hun forlader huset, for hun kommer til at mangle sin nye særlig ven.

- Jeg kommer til at savne Dennis helt ubeskriveligt meget. Der er ingen som ham, jeg kan fjolle så sindssygt meget med og samtidig snakke seriøst med. Og så kommer jeg til at savne at lave vores små reportager, griner hun.

Den seneste uge har været særlig hårdt for Lene.

- Jeg har gået med en kæmpe skyldfølelse over, at David og Ronni røg ud. Jeg kunne ikke lure, at det bare var en opgave, og det har jeg simpelt hen været så ked af. Og så det at jeg ikke har kunnet tale med de mennesker, jeg plejer at tale med om ting, der går mig på, har været sindssygt hårdt, forklarer Lene om de mange salte tårer, hun har grædt den seneste uge.

Big Brother: Vold i huset

Sponsoreret indhold