"Big Brother"-Dennis: Hårdt ikke at ku' onanere

Dennis måtte nøjes med 95 dage i \

Dennis måtte nøjes med 95 dage i "Big Brother"-huset.

Foto: SBS TV/Krestine Havemann- Dennis, Dennis, Dennis!

Råbene fra publikum og de udstemte beboere fyldte studiet til "Big Brother"-liveshow torsdag aften. Flere holdt plakater op med et billede af Dennis og en bøn til seerne om at stemme ham tilbage i huset.

Men begejstringen for den 24-årige homofyr rakte ikke udover liveshow-lokalerne, og danskerne derhjemme i stuerne smed ham på porten blot en uge før finalen.

- Det er virkelig strengt at ryge ud så tæt på finalen. Et eller andet sted ville jeg hellere være røget noget før. Nu er det så tæt på, sagde Dennis til seoghør.dk, da vi mødte ham lige efter udstemningen.

"Big Brother": Se Tarik knalde Tania

Onkel Denner, som de andre deltagere kærligt kalder ham, ærgrer sig ikke over, at udsigten til sejren og de 500.000 er væk, men over at han ikke kommer til at opleve den sidste uge i huset. For ham har oplevelsen hele vejen i gennem været sat over spillet.

Oplevelser har der været nok af. Både de gode og de dårlige. Og især de sidste har sat sine spor i Dennis.

- Jeg tudede hele tiden, siger han og ryster på hovedet af sig selv.

- Det hårdeste var, da David og Ronni blev smidt ud efter deres slagsmål. David forsvarede mig overfor Ronni, så jeg følte lidt, at det var min skyld det hele. Der græd jeg nærmest i en uge.

Men selvom følelserne i dén grad tit sad uden på tøjet, er det ikke det eneste, der var svært for Dennis i det overvågede hus.

- Det var rigtig hårdt at undvære sex. Og man kunne jo ikke engang onanere. Men det var værst midt i forløbet, og så vendte penis sig ligesom til det, griner han.

Se hvilken kendis, der har en hemmelig kæreste

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close