Bieber latterliggjort efter skandalekoncert

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

All Over Press

Omkring 1000 forventningsfulde Justin Bieber-fans fik sig noget af en skuffelse under torsdagens koncert i Oslo. Koncert er måske så meget sagt, for det unge teenageidol afbrød nemlig showet efter bare en enkelt sang, og det har fået Twitter til at koge over med humoristiske tweets på sangerens bekostning.

- Lady Gaga får smidt dildoer i hovedet og inviterer folkene med backstage. Justin Bieber fans taber vand på scenen, og så stormer han ud, skriver Twitter-brugeren Zara efterfulgt af to smileys, der græder af grin.

Og det er ikke den eneste historie, der bliver fremhævet. Også "Foo Fighters"-forsangeren Dave Grohl bliver brugt som modpol til Justin Biebers reaktion.

- Dave Grohl brækkede benet på scenen og færdiggjorde stadig koncerten. Justin Bieber blev trukket lidt i buksebenet og stormede fra scenen, skriver brugeren Yasmin.

Også "One Direction"-sangeren Harry Styles bliver fremhævet på Twitter.

- En fyr smed øl på Harry på scenen, og han grinte bare af det. Men i Oslo var der en der kastede vand på scenen, og så aflyste Justin Bieber koncerten?, skriver brugeren Alyssa undrende.

Det er nu langt fra alle, der mener, den canadiske popstjerne overreagerede. En del "Beliebers" (Biebers dedikerede fans) viser forståelse for hans reaktion.

- Ikke for noget, men Justin Biebers Oslo-fans er virkelig respektløse, så jeg ville have gjort det samme i hans sted, skriver Alex Sharpe på Twitter.

Justin Bieber har efterfølgende givet sine fans en undskyldning på Instagram.

Se Zaras tweet her.

Og Yasmins her.

Se Alyssas her.

Og Alex Sharpes her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close