Beyoncé: Til salg for ussel mammon

Beyoncé er bestemt ikke populær for at have sunget for diktatorens søn

Beyoncé er bestemt ikke populær for at have sunget for diktatorens søn

Foto: All Over

Ryst op med 10 mio. kr., så stiller Beyoncé op til hvad som helst.

Det må i alle tilfælde være konklusionen efter, at hun lod sig overtale til at optræde ved en privat nytårsfest arrangeret af Moutassim Gaddafi - søn af Libyens diktator Muammar Kaddafi.

Festen blev holdt på en eksklusiv natklub - Nikki Beach - på den caribiske ø, St. Bart - og efter at det er kommet frem, er kritikken haglet ned over sangerinden.

Dels fordi festens 33-årige vært er søn af Kadaffi, og dels fordi Moutassim Kaddafi juledag blev beskyldt for grov hustruvold.

Noget netop Beyoncé har medvirket i kampagner imod.

Hendes koncert, der varede en time og rummede fem sange, blev flittigt optaget på mobiltelefoner og er nu spredt på nettet -med ekstrem dårlig lyd.Blandt gæsterne til det kontroversielle nytårsparty var også hendes husbond Jay-Z, samt Usher og Lindsay Lohan.

At hendes koncert på St. Bart har vakt voldsom opsigt, skyldes også, at Beyoncé er ivrig støtte af Barack Obama, som ikke ligefrem er venner med Libyens diktator - slet ikke efter at landet har løsladt terroristen Abdel Basset Ali al-Megrahi, der stod bag Lockerbie-bombningen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close