Nyheder30. juli 2008

Beverly Hills 90210: Stjerne smider tøjet

”Janet” chokerer ved at lade sig fotografere uden en trævl på kroppen – her fortæller hun, hvordan det var
Lindsay Price har prøvet kræfter som nøgenmodel for en enkelt dag
Lindsay Price har prøvet kræfter som nøgenmodel for en enkelt dag
 Foto: John Bennet Fitts/Esquire/All Over

Siden "Beverly Hills 90210" er det ikke blevet til den store glorværdige karriere for 31-årige Lindsay Price, som spillede Steve Sanders kone, Janet, i de sidste 71 afsnit af TV-serien.

Hun har haft få små-roller i forskellige serier, men nu ser det igen ud til, at hun er ved at fyre op under karrieren. I dag spiller hun med i en ny TV-serie. Den hedder " Lipstick Jungle", har Brooke Shields i hovedrollen og spås stor popularitet. Måske fordi Lindsay Price netop er sprunget ud som nøgenmodel…

Det er skuespillerens første nøgenbillede, og her fortæller hun, hvordan det var.

- Ugen inden fotograferingen trænede jeg hårdere, end jeg har gjort i hele mit liv. Jeg var rædselsslagen hele ugen og på selve dagen fantaserede jeg om at stikke af til Mexico, for at undgå at gøre det, fortæller skuespilleren til Esquire - bladet, som overtalte hende til at smide klunset.

Farligere end faldskærmsudspring

Hun var bestemt heller ikke meget for at tage sit tøj af, da fotograferingen skulle i gang.

- Til sidst rev jeg det bare af, og smed det ud til siden meget hurtigt. Jeg har sprunget faldskærm, men det her var meget mere skræmmende, end at kaste sig ud fra et fly, beretter den 31-årige skønhed.
I dag er hun dog rigtig glad for, at hun overvandt sin skræk og sprang ud i det. Nøgenbillederne har nemlig hjulpet hende til at se sig selv i et helt andet lys.
- Jeg er begyndt at tage et godt og grundigt kig på mig selv, hver gang jeg går ud af badet. Og jeg er glad for det jeg ser. Det er helt sikkert begyndt, at tage lidt længere tid at komme i tøjet nu, siger Lindsay Price til Esquire.

Ikke mere 90210

Desværre kommer vi ikke til at se Lindsay i den nye omgang "Beverly Hills 90210", hun er nemlig ikke kommet på rollelisten. Det samme gælder alle de mandlige stjerner fra 1990'er serien. Indtil nu er det kun Bredan, Kelly og Donna vi kommer til at gense - resten bliver en håndfuld nye, labre skuespillere.

Sponsoreret indhold