Nyheder2. juni 2013

Bettina Bjerring: Aldrig mere vejrvært

Den tidligere DR-pige afviser dog ikke at vende tilbage til et job på TV
Bettina Bjerring har fundet et job med mening.
Bettina Bjerring har fundet et job med mening.
 Foto: Niels S. AndersenI seks år fremsagde hun vejrudsigten på syngende fynsk på DR. I efteråret vinkede hun farvel til sin gamle arbejdsplads for at søge nye udfordringer. Men Bettina Bjerring vender aldrig tilbage til jobbet som vejrgudinde.

- Jeg ville føle, at det var at gå på kompromis med mig selv, hvis jeg vendte tilbage som vejrvært. Så ville jeg føle, at jeg var blevet levebrødsvejrvært. Og det er en skræmmende tanke, fortæller Bettina Bjerring i et stort interview med ugebladet Søndag.

Bettina Bjerring vender måske tilbage til skærmen

De seks år på TV-stationen har dog givet hende en kærlighed til at lave fjernsyn, og den kunne muligvis få hende til at vende tilbage - hvis det altså ikke er foran vejrkortet.

Bettina Bjerring: Stopper som vejrvært

- Jeg synes jo, det er vildt spændende og supersjovt at lave TV. Men hvis det skal være igen, skal det være i den rigtige sammenhæng og i en rolle, hvor jeg har mig selv med, siger hun i interviewet.

Siden Bettina stoppede med at forudsige morgendagens vejr, har hun arbejdet som journalist på Eksperimentariet i Hellerup. Her sætter hun fokus på sundhedsvidenskabelige ting så som astma, stamceller, depression og så videre. Og det har givet hende en mening med at gå på arbejde.

Se det store galleri med Bettina Bjerring på Søndag.dk

- Jeg har fundet et job, hvor jeg kan udnytte mine forskellige kompetencer. Og jeg har altid ment, at når man alligevel skal bruge mange timer på sit arbejde hver dag og ikke bare kan være fuldstændig fri som fuglen, kan man lige så godt lave noget, som har værdi for mange mennesker. Det er i hvert fald med til at give mening for mig, siger hun endvidere.

Thomas Blachman: Ny kæreste

Sponsoreret indhold