Bettina Aller: Kæresten var på knæ

Bettina Allers kæreste har været på knæ. Her viser hun stolt sin Lynggaard-ring frem

Bettina Allers kæreste har været på knæ. Her viser hun stolt sin Lynggaard-ring frem

Foto: Thomas Laursen

Overdirektøren i Aller Press og eventyreren Bettina Aller skal giftes med sin kæreste igennem syv år, den franske filmfotograf Jean-Gabriel Leynaud.

Brylluppet skal stå den 5. juni (grundlovsdag) 2009, og det bliver ikke noget pompøst kirkebryllup.
Jean-Gabriel nægter nemlig at gifte sig i kirken, men da Bettina ikke vil giftes på rådhuset, har de indgået et kompromis, der passer de to friluftsmennesker glimrende: En klippetop ved Kullen i Sverige.

Selve festen skal holdes på Kullen Badehotel, og da de regner med, at der kommer mange gæster fra både Frankrig og Danmark, skal alle gæsterne overnatte på den lokale campingplads.

Friede i mudderet

- Han friede til mig midt i mudderet på en rejse til Ny Guinea i juli. Han havde champagne og blomster med. Han gav mig en Lynggaard-ring i guld med ni brillanter og med indgraveringen "love". Det var meget romantisk, fortæller Betina Aller til SE og HØR, og viser stolt sin ring.
Ligesom brylluppet ikke bliver traditionelt, regner parret heller ikke med, at bryllupsrejsen bliver af den almindelige slags.

- Vi vil gerne til Sydpolen i november, afslører Bettina.

Ægteskabet bliver heller ikke af den slags, hvor mand og kone bor under samme tag.

Jean-Gabriel bliver nemlig boende i Paris, hvor han har sit arbejde, mens Bettina Aller bliver boende i Danmark, hvor hun har sit liv og sine børn. Hun regner dog med, at de kommer til at rejse meget imellem hinandens hjem.

Jean-Gabriel er dog ved at lære dansk, så måske er der håb for, at franskmanden rykker ind hos sin kommende kone med tiden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close