Nyheder23. juni 2014

Berørt Dot: Det er svært at snakke om børn

Morten Messerschmidt og kæresten ved godt, at de aldrig får børn
Af af
Dot og Morten Messerschmidt er klar over, at de aldrig får børn.
Dot og Morten Messerschmidt er klar over, at de aldrig får børn.
 Foto: Dan MariegaardMorten Messerschmidt havde bragende succes, da han blev genvalgt til Europa-Parlamentet. På privatfronten har politikeren også strålet af lykke, siden han for syv år siden blev kæreste med den 23 år ældre Bakken-sangerinde Dot Wessman.

Men ligesom alle andre forhold, er der også sprækker i lykken hos parret. Aldersforskellen giver nemlig nogle udfordringer. En af dem er børn og det faktum, at 56-årige Dot ikke længere er i den fødedygtige alder. Det skriver BT.

- Nej, selvfølgelig kan jeg ikke det. Og det ved Morten også godt. Det er en svær en at snakke om, siger hun med blanke øjne og kigger væk, da BT's journalist spørger til muligheden til at få

- Hvad kan jeg gøre? Jeg er sammen med Morten, og jeg har ikke lyst til at sige nej tak. Så må man jo vurdere, om man har lyst til at betale prisen. Hvis jeg sidder som 70-årig, og han går.

LÆS OGSÅ: Dot lider stadig efter fødslen

Der får dog ikke Dot til at tvivle på parrets kærlighed.

- Jeg kunne jo sagtens sige: ' Ok, jeg ser fin nok ud stadigvæk, og kunne sikkert møde en anden'. Men skal jeg slutte det med Morten nu, fordi vi ikke kan få børn, for at sikre mig selv? Eller skal jeg se, hvor længe det varer? Måske varer det altid, måske gør det ikke? Vil Morten gerne have børn? - Det må du spørge ham om. Han kan jo sige til mig, at han ikke vil, for så ved han, at jeg bliver glad. Men siger han: ' Jeg vil have børn', vil jeg se det som et problem, så hvad kan han sige til mig?

LÆS OGSÅ: Dot: Ramt af mystisk sygdom

I begyndelsen af forholdet tvivlede Dot på, om alderforskellen var for stor, men det tænker hun ikke over nu.

-Nej, ikke mere. Vi har været sammen i syv år. Vi kan jo bekymre os ihjel. Det som er essensen, er, om man er er bange for at være alene. Hvis du er bange, bekymrer du dig om de ting. Men hvis du ikke er bange, tør du også at tage chancer. For går det galt, så har du stadig dig selv, slutter sangerinden, som du kan nyde hele sommeren på Bakken.

Dot har i forvejen to voksne døtre.

Sponsoreret indhold