Nyheder17. maj 2015

Berømt? Det tager jeg roligt

Bonderøven Frank Erichsen har efter syv år på skærmen stadig fødderne godt og ydmygt placeret i den jyske muld
Af af
Frank Erichsen bliver ved med at være Bonderøven, så længe han kan finde på projekter til programmet.
Frank Erichsen bliver ved med at være Bonderøven, så længe han kan finde på projekter til programmet.
 Foto: Thomas LaursenHele Danmark er med på en kigger, når Bonderøven bygger stråtag, brygger øl eller borer i bjælker i DR1-programmet, som har skyhøje seertal hvert eneste år. Og 31-årige Frank Erichsen er blevet en superstjerne. Men det er ikke noget, der gør særligt indtryk på den gæve jyde.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/738ae8588155433c914f256089d6a28b.jpg


Efter at Frank var med i programmet "Friluftshaven", tog Theresa kontakt til ham, og sådan mødte de hinanden. (Foto: All Over Press)

- Det med at være en berømthed tæller ikke så meget derude, hvor jeg bor. Så det er meget stille og roligt. Men jeg er så glad for, at folk synes om det, jeg laver, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Bonderøven scorer kassen

Hvis Frank selv skal give et bud på, hvorfor programmerne om selvforsyning, grønne marker og familiehygge er så populære, så er svaret klart.

- Jeg må lave noget, som folk føler, at de savner i deres liv, og det gør mig glad, siger han.

Kendis-tilværelse
I 2008 blev "Bonderøven" sendt for første gang. Siden da har Frank Erichsen trukket flere og flere danskere med ud i naturen og hjem på Kastanjegården på Djursland, hvor han bor med sin hustru Theresa og deres to kønne unger Johan på seks og Alma på fire år, som nyder den naturskønne tilværelse på landet.

LÆS OGSÅ: Bonderøven - klik på mig!

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/37ad09a99d8444a0bf8f389ed09f5a82.jpg


Lille Alma på fire hjælper far med at skære græskar. (Foto: DR/Peter Wath)

Berømmelsen har også betydet, at folk kører forbi familiens hjem for at lure. Det har Theresa tidligere fortalt til ChriChri.dk.

- Altså, vi har lagt indkørslen et andet sted, så folk ikke længere stopper i deres biler - lige ud for vores hoveddør. I stedet har vi anlagt et naturhegn, så de kun lige kan kigge ind. Vi er altid på vagt over for mennesker, vi ikke kender, som kommer til os, for vi har mange eksempler på skøre oplevelser.

Kan ikke få armene ned
Lykkeligvis er Frank stadig ellevild med at være Bonderøven.

- Jeg kan ikke få armene ned. Jeg har det sådan, at lave programmerne, det stopper helt af sig selv på et tidspunkt, når jeg skal anstrenge mig for at finde på noget at lave. Men det skal jeg ikke nu. Alting kommer lige til mig, og så er det bare af sted derudad. Det er kun tiden, der begrænser mig, for der er masser af ting, jeg kan tage mig til, siger han med et stort smil.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ddd378fe859a429a972b0f8bce0063e0.jpg


"Bonderøven, han har altid travlt...på sin bondegård...". (Foto: All Over Press)

- Det stopper ikke, før enten DR eller jeg siger stop. Og det er der ikke nogen, der har gjort endnu. Så vi kører på. Jeg optager også lige nu. Der er altid et års forsinkelse på, så det,
jeg laver lige nu, bliver sendt næste år, siger Frank.

Sponsoreret indhold