Bent Fabricius-Bjerre: Omgivet af nøgne damer

Ligner denne mand en bordelejer?

Ligner denne mand en bordelejer?

Foto: All Over

Det er ikke lige noget, man har set tidligere, men i "Klovn: The Movie" kan selveste Bent Fabricius-Bjerre opleves i rollen som magtfuld bordelejer omgivet af nøgne damer.

- Hvis det havde været alle andre end Casper Christensen, der havde ringet og ville have mig med til det, ville jeg nok have haft mine betænkeligheder. Men jeg kendte "Klovn"-konceptet på forhånd og synes, det er kanonmorsomt, siger komponisten til Billed-Bladet.

Læs også: Download bare filmen

Castello Allycat er navnet på det hemmelige lysthus i Silkeborg, som Bents karakter ejer, og som får besøg af Casper Christensen og Frank Hvam. Her vrimler det med nøgne Playboy-modeller, men det var ikke noget problem for Fabricius-Bjerre at koncentrere sig under optagelserne.

- Ha, nej, det er jo professionelle mennesker, griner han.

Læs også: Aqua-Søren elsker at arbejde med Bent

Bent Fabricius-Bjerre har tidligere arbejdet sammen med Casper C. tilbage i 1990'erne.

- Casper kender jeg, tilbage fra han bestyrede "Tæskeholdet" og fik mig til at sidde oppe på radiohusets tag og spille "Fredagssangen". Jeg synes, det fine ved "Klovn" er, at det er pinligt som bare pokker, men aldrig plat. Det går til stregen, men ikke ud over den, konstaterer komponisten og afslører, at hans kone Camilla glæder sig til at se filmen, der havde premiere i torsdags.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close