Nyheder1. april 2013

Benedicte Balling: Vil være mere kvinde

Radioværten vil have de gamle værdier tilbage
Af af
Benedicte Balling ville ønske, at hun levede i en anden tid
Benedicte Balling ville ønske, at hun levede i en anden tid
 Foto: Thomas LaursenSmukke Benedicte Balling mangler i hvert fald ikke de feminine gener, når man kigger på hendes udseende.

Alligevel drømmer radioværten sig gerne væk til en anden tid, hvor kvinder virkelig stod ved deres gammeldags kønsrolle.

- Jeg har altid forestillet mig, hvordan det ville være at leve i en tid,, hvor man gik rundt i de der store kjoler og rigtig være kvinde. Det kunne jeg godt have tænkt mig. Der var noget meget feminint, som man godt kunne bruge i dag. Det der med, at man er meget mand og kvinde, fortalte hun til premieren på tredje sæson af "Game of Thrones".

Benedicte Balling: Alt for tynd

Det er dog ikke fordi, Benedicte Balling føler sig helt ekstremt maskulin - men der mangler et eller andet.

- Jeg synes, at jeg er temmelig meget kvinde, men der er også en stor side af mig, hvor jeg ligesom mange andre kvinder vil styre alt for meget. På den måde kommer vi nok lidt for meget ind på mændenes territorium, og det kan godt nogle gange skabe lidt problemer i et forhold, forklarede hun.

- Jeg er ved at lære at være mere kvinde. Jeg er blevet bedre til at sige, at det kan jeg nok ikke finde ud af, i stedet for at vi altid skal kunne det hele. For det behøver vi ikke.

Helt tilbage til de gamle kønsroller vil Benedicte Balling dog ikke.

- Jeg vil gerne have, at min mand lapper min cykel, men vi skal være fælles om det i køkkenet, klukkede hun til slut.

Benedicte Balling: Skilt

Sponsoreret indhold