Nyheder11. april 2014

Benedicte Balling er gravid

Den populære radiovært venter sit første barn
Benedicte Ballings mave vokser i hastigt tempo for tiden
Benedicte Ballings mave vokser i hastigt tempo for tiden
 Foto: Thomas LaursenDen tidligere TV-pige Benedicte Balling, der nu er radiovært på Nova FM, venter sit første barn. Og hun og kæresten Philip er ovenud lykkelige.

- Vi glæder os rigtig meget til at skulle være forældre, hvilket stadig virker helt fremmed at sige - vi skal være forældre! Jeg er så lykkelig, siger Benedicte Balling.

LÆS OGSÅ: Benedicte Balling vil være mere kvinde

Den smukke kvinde med den sprøde stemme skal føde i slutningen af september. Og dermed er det endnu også lidt for tidligt at fortælle, hvilket køn barnet har.

- Vi ved endnu ikke, hvilket køn det bliver, men det er jeg sådan set også ligeglad med - bare det bliver et sundt og raskt barn. Men det er sjovt, hvor mange der har en mening om, hvad det bliver. Ret sødt, siger den 38-årige radiovært.

Hvis det ligefrem er den allersidste dato i september, Benedicte Ballings baby er sat til at skulle komme til verden, så tyder det på, at radioværten og kæresten har haft en virkelig fantastisk nytårsaften.

LÆS OGSÅ: Neel Rønholt gravid med skuespiller-kollega

For hvis baby Balling får fødselsdag d. 30. september, ja, så er det præcis ni måneder efter, at vi sprang ind i 2014. Og det er der nok nogen, der har gjort med et rigtigt nytårsknald.

Men om det er sådan, Benedicte er kommet i lykkelige omstændigheder, fortæller parret dog ikke noget om.

LÆS OGSÅ: Benedicte Balling skilt

Sponsoreret indhold