Bendtners pinlige navnetyveri

Nicklas Bendtners forsøg på at lege smykkedesigner starter ret kikset

Nicklas Bendtners forsøg på at lege smykkedesigner starter ret kikset

Foto: All Over

Findes firmanavnet allerede? Det spørgsmål må da stå på side 1 i bøger om, hvordan man starter sin egen virksomhed.

Men den side har Nicklas Bendtner og farmand Thomas tydeligvis glemt at læse.

I sommer gik Caroline Flemings eks-boytoy i pressen og fortalte, at han nu skulle være smykkedesigner for sit eget brand - NB Jewellery.

Læs også: Nicklas Bendtner: Tæt på familien

Men hov! Det navn findes allerede. Smykkedesigneren gennem 21 år, Nikki Barrett, der sådan set også er baseret i England, ejer smykkefirmaet NB Jewellery, og det har hun gjort længe.

- Jeg vil ikke udtale mig til pressen endnu. Ikke før jeg ved, hvad der kommer til at ske, forklarer Nikki, da Seoghør.dk får fat i den engelske designer.

Hun vil dog bekræfte, at hun har været i dialog med Bendtner og co. og ikke vil finde sig i, at hendes navn bliver stjålet på den måde.

Læs også: Bendtners vilde efterfest

For at gøre pinligt endnu mere pinligt, så findes der faktisk en helt tredje designer med stort set samme navn. Negin Baradari, der også er bosat i England, ejer NB Jewelry. UPS!

Men hvorfor har fodboldmillionæren ikke tjekket op på firmanavnet, inden han stiftede selskabet i sommer? Det forsøgte Seoghør.dk at få svar på.

- Vi taler slet ikke med SE og HØR. Farvel, vrissede Bendtners far og direktør i smykkefirmaet, Thomas Bendtner, som eneste respons.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close