Bendtner svigter holdkammerater

Nicklas Bendtner er efter alt at dømme ikke at finde på sin arbejdsplads, når hans klub Arsenal lørdag spiller pokalfinale.

Nicklas Bendtner er efter alt at dømme ikke at finde på sin arbejdsplads, når hans klub Arsenal lørdag spiller pokalfinale.

Foto: Mikael Rieck

Lørdag aften spiller Londonklubben Arsenal deres vigtigste kamp i mange år, når de møder klubben Hull City i den engelske pokalfinale.

Læs også: NICKLAS BENDTNER SMIDT AF LANDSHOLDET

Men det er, ikke særligt overraskende, uden den danske angriber. For det er ikke nogen hemmelighed at Nicklas Bendtner ikke har været en fast del af startopstillingen i lang tid.

Dog er han stadig en del af klubben og truppen, og derfor er det noget overraskende at danskeren efter alt sandsynlighed ikke er at finde på det store Emirates Stadium i London når kampen fløjtes op klokken 18 dansk tid. Nicklas Bendtner nyder nemlig livet og solen i Paris.

Læs også: NICKLAS BENDTNER: LATTERLIGGJORT PÅ TV

Det afslører han på sin instagramprofil, hvor man lørdag middag lagde et billede op af ham selv siddende i shorts, T-shirt og solbriller nyder en blå himmel og Eiffeltårnet i en vindueskarm.

- Its all about that silverware today. I hope The boys Will do it and bring back something we have missed at Arsenal for a long time.

Noget der kan oversættes til 'I dag handler det kun om sølvtøjet(pokalen, red.). Jeg håber at drengene tager noget med hjem, som vi har savnet i Arsenal i meget lang tid'.

Læs også: BENDTNER AMOK PÅ TAXACHAUFFØR: JEG KNEPPER DIG

Den høje angriber vil tilsyneladende hellere nyde Paris, end at støtte op om sin arbejdsgiver og sine kollegaer ved at overvære kampen på sin arbejdsplads.
Det er ikke faldet i helt god jord hos flere af angriberens følgere.

- You might have been involved if you were as interested in football as you are in selfies and living the high life, som betyder noget i retning af 'du kunne måske have været med i kampen, hvis du var så interesseret i din fodbold som du er i at tage selfies og leve det vilde liv'.

Tager men et kig på Bendtners instagramprofil, så ser man hurtigt, at han i den seneste tid ikke har opholdt sig mere end højst nødvendigt i London. Forrige weekend var han i København og se FCK spille mod Brøndby, og forleden var han til fest med Caroline Wozniacki og hendes forlovede, golfspilleren Rory McIllroy.

Det har ikke været muligt, at få bekræftet om Nicklas Bendtner er på ferie, hvem han er sammen med, eller om der er en anden grund til hvorfor han ikke er at finde på sin arbejdsplads på sådan en vigtig dag.

- Ingen kommentarer, lyder det fra Bendtners presseagent Elisa Lykke til alle Seoghør.dk's spørgsmål.

Læs også: VÅD AFTEN: NICKLAS BENDTNER PÅ SEXKLUB

Den engelske pokalfinale, FA Cuppen, spilles lørdag klokken 18.00 på Wembley Stadium i London.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close