Nyheder16. december 2014

Bendtner sender kærlighedserklæring til sønnen

Den følsomme drengerøv lagde et langt kærlighedsbrev på sin Instagram-profil i anledning af sønnen Nicholas’ 4-års fødselsdag
Bendtner og sønnen Nicholas i et andet kærligt øjeblik
Bendtner og sønnen Nicholas i et andet kærligt øjeblik
 Foto: Instagram Bendtner3



Den 16. december er en stor og betydningsfuld dag for fodboldspilleren Nicklas Bendtner.

Hans søn, Nicholas, fylder år, og i den anledning har Bendtner delt et billede på sin Instagram-profil af ham og sønnike i et kærligt fællesfoto.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendters nye livsstil: Flyttet på landet

Far-Bendtner trutter læberne mod en storsmilende Nicholas, der onsdag kan puste fire lys ud på lagkagen.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner inde i varmen igen

- Ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg elsker dig. Det er sindssygt, at det er fire år siden, at jeg satte mig ved siden af dig og græd mine øjne ud, skriver Bendtner til far-søn-fotoet og fortsætter hyldesten:

- Det var det første af mange specielle øjeblikke, du har givet mig. Jeg er sikker på, at du vil vokse op til at være noget ekstraordinært. Tillykke Nicholas Bendtner, skriver den stolte far.

LÆS OGSÅ: Går Bendtner over stregen med denne selfie?

Moren til lille Nicholas er baronessen Caroline Fleming, som til dagligt bor i den engelske hovedstad, London, mens Bendtner til dagligt arbejder for den tyske klub Wolfsburg.

Se billedet af Bendtner og junior her.



Words can't explain how much I love you. It's insane that It's 4 years ago, I sat next to you, and cried my eyes out. That was the first, of meny special moments you have given me. I am sure you will grow up to be something extraordinary. Happy birthday day Nicholas Bendtner.

Et billede slået op af Nicklas Bendtner (@bendtner3) den Dec 12, 2014 at 11:15 PST

Sponsoreret indhold